Voleybol Galatasaray'dan ayrılan Derya Çayırgan'dan Fatih Terim itirafı!

Galatasaray'dan ayrılan Derya Çayırgan'dan Fatih Terim itirafı!

27.09.2022 - 14:49 | Son Güncellenme:

Galatasaray'daki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Derya Çayırgan ayrılığı hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Filenin Sultanları'nda Eda Erdem ve Zehra Güneş hakkında konuşan Çayırgan'ın Fatih Terim sözleri dikkat çekti.

Galatasaraydan ayrılan Derya Çayırgandan Fatih Terim itirafı

Yeşilyurt altyapısından yetişen ve uzun yıllardır başarıyla profesyonel kariyerini sürdüren Derya Çayırgan, adından sıkça söz ettiriyor. 2016 yılında TSYD Ankara Şubesi Dörtlü Voleybol Turnuvası'nda 'En İyi Libero' seçilen, son dönemde Galatasaray'daki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken tecrübeli isim, sporcu kimliğinin yanında kişisel gelişime de verdiği önemle ön plana çıkıyor. Derya Çayırgan ayrılığı hakkında Fanatik'e samimi açıklamalarda bulundu

Haberin Devamı

"KAPTAN EDA VE ZEHRA'YI ÇOK BEĞENİYORUM"
Dünya Şampiyonası'nda mücadele eden Filenin Sultanları için başarılı isim, "Açıkçası heyecanlıyım. Kızlarımızı yürekten destekliyorum. En iyi yerde bitireceğimize eminim. Çok iyi oyunculara sahibiz. Tabii ki avantaj görüyorum. Bütün Türk halkı; desteği ve dualarıyla yanlarında. Onlar bunu hissediyor ve güç alıyorlar. Takımdaki yedinci oyuncu, taraftarlarımız." dedi.

"Milli Takım'da seni en çok heyecanlandıran oyuncu kim veya kimler?" sorusuna Çayırgan şu yanıtı verdi: Kaptan Eda Erdem ve Zehra Güneş'i çok beğeniyorum. Bana iki oyuncu da inanılmaz güven veriyor. Pasörümüz Cansu, kendini inanılmaz geliştirdi. Onu da hayranlıkla izliyorum.

Galatasaraydan ayrılan Derya Çayırgandan Fatih Terim itirafı

"EN HASSAS NOKTAM GALATASARAY"
Galatasaray'la gönül bağın olduğunu biliyoruz. Bir gün yeniden seni Sarı-Kırmızılı formayla görebilir miyiz?
Çocukluk aşkım, en hassas noktam Galatasaray. İnşallah, neden olmasın?

Haberin Devamı

Voleybol harici en sevdiğin spor dalı hangisi?
Futbolu çok seviyorum. Galatasaray'ın bütün maçlarına gittim. Tabii antrenmanıma ve maçıma gelmediği sürece. Basketbolu da çok severim, Anadolu Efes'in Avrupa maçlarını kaçırmamaya çalışıyorum.

FATİH TERİM VE ERGİN ATAMAN
Türkiye'de en başarılı bulduğun antrenörler kimler?
Fatih Terim ve Ergin Ataman.

ARADA İLE AYNI SINIFTA OKUDU
Arda Turan ile ilgili daha önce paylaşımda bulunan Çayırgan, "15 yaşındaydık. Şehremini Lisesinde 3 sene aynı sırayı paylaştık. Beraber büyüdük. Aynı arma için, Galatasarayımız için savaştık. Çok değerlisin.Yolun açık olsun. Galatasarayımızın sana her zaman ihtiyacı var. Her şey gönlünce olsun Kaptanım." ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaraydan ayrılan Derya Çayırgandan Fatih Terim itirafı

 

GALATASARAY'DAN AYRILIĞI
Geçtiğimiz sezon cesur bir karar vererek Galatasaray'la sözleşmen bittikten sonra 1. Lig'e Çukurova Belediyespor'a gittin. Bu kararı alırken neler hissettin?
Radikal bir karardı benim için. Başta çok zorlandım. Bir alt lig olması, şehir... Kimler gelecek takıma? diye düşündüm. Fakat antrenör beni ikna etti. Çok fazla istişare ettik. Bana büyük bir sorumluluk verdi ve takım kaptanı yaptı. Sonuç güzeldi. Konuştuğumuz her şeyi başardık. Hedefimize ulaştık ve takımı Sultanlar Ligi'ne taşıdık. Zor bir yoldu ama başardım.

Haberin Devamı

AVRUPA KUPALARINA KATILMAK İSTİYORUZ
Yeni takımın Sigorta Shop'la yeniden Sultanlar Ligi'ndesin. Hem yeni sezon, hem de yeni takımın hakkında neler söylersin? Sigorta Shop'la yeni sezonda en büyük hedefiniz neler?
Sigorta Shop'un Sultanlar Ligi'ndeki ikinci yılı... Yeni bir yüz diyebiliriz. Şu an 1 ay oldu. Her şey yolunda. Takım arkadaşlarımla yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Uyumlu bir takımız. Çok fazla genç arkadaşım var. Onlara ablalık yapıyorum. Başkanımız Aydın beyi açıkçası çok takdir ediyorum. Tek başına kendi çabasıyla bu takımı kurmuş ve Sultanlar Ligi'ne çıkarmış. Hedefimiz ilk önce Play-Off'a kalmak. Sonra da tabii Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz. Bu seneki formalarımızı da görmenizi isterim. Muazzam bir düşünceyle yapılmış 2 özel formamız var. Biri Cumhuriyetimizin 100. yılına özel Anıtkabir desenli kırmızı formamız. Diğeri ise mor formamız, 'Kadına şiddete hayır' formamız.

Haberin Devamı

Galatasaraydan ayrılan Derya Çayırgandan Fatih Terim itirafı

En'leri

En sevdiği yemek: Kebap (Patlıcan kebabı)

En sevdiği tatlı: Baklava

En sevdiği filmler: Yeşil Yol ve Esaretin Bedeli

En sevdiği Türk dizisi: Asmalı Konak

En sevdiği müzik türleri: Sürekli değişiyor. Türk, yabancı... Tarkan çok dinlerim.

En sevdiği kitap: Zülfü Livaneli- Seranad

En sevdiği şehir: İstanbul

En çok görmek istediği ülke: Japonya, Tokyo

En sevdiği renk: Kırmızı

En sevdiği oyuncu: George Clooney

Yazarlar