Galatasaray Galatasaray'dan Beşiktaş'a Rashica göndermesi

Galatasaray'dan Beşiktaş'a Rashica göndermesi

21.10.2023 - 21:30 | Son Güncellenme:

Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Derbide kazanan taraf Galatasaray olurken sarı-kırmızılı ekip maçın ardından rakibine göndermede bulundu.

Galatasaraydan Beşiktaşa Rashica göndermesi

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray, RAMS Park’ta Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar mücadeleden 2-1'lik skorla galip ayrıldı. Maçın ardından Galatasaray, Beşiktaş'a göndermede bulundu.

Haberin Devamı

RASHICA İLK KEZ RAKİP OLDU

Siyah-beyazlı ekibin yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Milot Rashica, eski takımı Galatasaray'a ilk kez rakip oldu.

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Galatasaray forması giyen ve sarı-kırmızılı ekiple şampiyonluk yaşayan Kosovalı kanat oyuncusu Milot Rashica, yaz transfer döneminde Beşiktaş'a transfer olmuştu. Galatasaray karşılaşmasına ilk 11'de başlayan Rashica, bu mücadelede eski takımına karşı ilk kez görev yaptı.

TARAFTARDAN TEPKİ

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Galatasaray forması ile şampiyonluk sevinci de yaşayhan Rashica'ya sarı-kırmızılı taraftarlar tepki gösterdi. Taraftarlar, Kosovalı futbolcu topla buluştuğunda ıslıkla tepkilerini dile getirdiler.

RASHİCA GÖNDERMESİ

Haberin Devamı

Maçın ardından Galatasaray Beşiktaş'a Rashica göndermesinde de bulundu. Siyah-beyazlı ekip Kosovalı futbolcunun transferini açıklarken 'RA RA RA' ifadeleri bulunan bir paylaşımda bulunmuştu.

Galatasaray da galibiyetin ardından bu paylaşımı alıntılayarak 'RE RE RE' ifadelerinin ve futbolcularının videolarının bulunduğu bir paylaşımla rakibine göndermede bulundu.

Galatasaraydan Beşiktaşa Rashica göndermesi