Dünyadan Futbol Galatasaray'dan Carlos Vinicius hamlesi! Teklif yapıldı

Galatasaray'dan Carlos Vinicius hamlesi! Teklif yapıldı

01.02.2024 - 23:33 | Son Güncellenme:

Cedric Bakambu ile vedalaşmaya hazırlanan Galatasaray'ın yeni golcüsünü Fulham'da bulduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, Carlos Vinicius için teklifte bulunduğu aktarıldı.

Galatasaraydan Carlos Vinicius hamlesi Teklif yapıldı

Real Betis'in talip olduğu Cedric Bakambu'yla yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'ın sürpriz bir hamlede bulunduğu öne sürüldü. Sarı-kırmızılıların, 28 yaşındaki forvet için teklifte bulunduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Ajansspor'un haberine göre; Galatasaray, Fulham'da forma giyen Carlos Vinicius için harekete geçti. Sarı-kırmızılıların, tecrübeli futbolcuyu satın alma opsiyonlu kiralamak istediği öğrenildi. Galatasaray'ın satın alma opsiyonlu teklifini Fulham'a ilettiği aktarıldı.

Carlos Vinicius için daha önce Real Betis'in de talip olduğu vurgulandı. Carlos Vinicius bu sezon Fulham'da 16 maça çıktı ve 3 gol atma başarısı gösterdi.

Brezilyalı forvetin Fulham ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Brezilyalı futbolcunun güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

Santos altyapısında futbola başlayan Carlos Vinicius daha sonra Palmeiras, Caldense, Anapolis, Real SC, Napoli, Rio Ave, Monaco, Benfica, Tottenham ve PSV Eindhoven'da forma giydi.