Galatasaray Galatasaray'dan Fenerbahçe'de kupa göndermesi!

Galatasaray'dan Fenerbahçe'de kupa göndermesi!

08.12.2013 - 11:18 | Son Güncellenme:

Fe­ner­bah­çe’nin “Önü­mü­zü ke­si­yor­lar” açık­la­ma­sı­nı inan­dı­rı­cı bul­ma­yan Ga­la­ta­sa­ray Ba­sın Söz­cü­sü Er­gün’den bir çı­kış da­ha gel­di. “Tür­ki­ye Ku­pa­sı’nı yıl­lar­ca ala­ma­yan­lar bu­nu önem­se­me­dik­le­ri­ni söy­ler­ler. Fakat o kupayı ka­za­nın­ca da çok se­vi­nir­ler!”

Galatasaraydan Fenerbahçede kupa göndermesi

Fe­ner­bah­çe-Be­şik­taş der­bi­sin­den son­ra Sa­rı-La­ci­vert­li yö­ne­ti­ci Mah­mut Us­lu’nun “Önü­mü­zü ke­si­yor­lar” açık­la­ma­sı­nı inan­dı­rı­cı bul­ma­dı­ğı­nı kay­de­den Ga­la­ta­sa­ray Ba­sın Söz­cü­sü Şük­rü Er­gün’den bir ya­nıt da­ha gel­di. Bi­lin­di­ği gi­bi Be­şik­taş, Fe­ner­bah­çe ve Trab­zons­por Tür­ki­ye Ku­pa­sı’na er­ken hav­lu at­tı.

Haberin Devamı

Özel­lik­le Fe­ner­bah­çe cep­he­sin­den “Tür­ki­ye Ku­pa­sı o ka­dar önem­li de­ğil” ifa­de­le­ri­ni içe­ren açık­la­ma­lar gel­miş­ti. Sa­rı-Kır­mı­zı­lı­la­rın Ba­sın Söz­cü­sü Şük­rü Er­gün ko­nuy­la il­gi­li BUGÜN’e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“İşler yansıtıldığı gibi değil”

Er­gün “Ku­pa­yı yıl­lar­ca ala­ma­yan­lar ve­ya az alan­lar, ku­pa­yı önem­se­me­dik­le­ri­ni söy­ler­ler. Ama alın­ca da çok se­vi­nir­ler. Biz ku­pa­nın önem­li bir ba­şa­rı ol­du­ğu­na ina­nan­lar­da­nız” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı. Ku­pa­da Ga­zi­an­tep Bü­yük­şe­hir Be­le­di­yes­por kar­şı­laş­ma­sın­da ta­kı­mı pro­tes­to eden ve is­ti­fa­ya da­vet eden ta­raf­ta­rın lig­de­ki Ela­zığs­por ma­çın­da fut­bol­cu­la­rı al­kış­la­ma­sı­na da de­ği­nen Er­gün, “Ga­la­ta­sa­ray’da iş­ler yan­sı­tıl­dı­ğı gi­bi kö­tü de­ğil. Ta­raf­ta­rı­mız ba­zen bu şe­kil­de te­za­hü­rat­lar­da bu­lu­na­bi­lir­ler. Ra­hat­sız­lık­la­rı­nı yan­sı­ta­bi­lir­ler. Ama ta­kı­mın kötülüğünü istediklerine inanmıyorum. Ga­zi­an­tep ma­çın­da yap­tık­la­rı­nın yan­lış ol­du­ğu­nu gö­rün­ce da­ha karşılaşma baş­la­ma­dan oyun­cu­la­rı ba­ğır­la­rı­na bas­tı­lar” şek­lin­de ko­nuş­tu.

Haberin Devamı

“Spekülasyonlar rahatsız ediyor”

Ta­kım için­de za­man za­man pat­lak ve­ren “fri­kik ve pe­nal­tı” tar­tış­ma­la­rı­ ko­nu­sun­da ise Er­gün şun­la­rı söy­le­di: “Bu, ta­kım ru­hu­nun sa­ha­ya yan­sı­tıl­ma­sı­nın bir par­ça­sı­dır. Fut­bol­cu­lar ara­sın­da­ki tar­tış­ma id­di­ala­rı­na ise hiç­bir şe­kil­de prim ver­mi­yo­rum. Ta­kım üze­rin­den oluş­tu­ru­lan bu tür spe­kü­las­yon­lar ve id­di­ala­rın hep­si­nin ka­sıt­lı ol­du­ğu­na ina­nı­yo­rum. Bun­lar ta­kı­mı da biz­le­ri de ra­hat­sız edi­yor. İn­san­lar akıl­la­rın­da­ki­ni yan­sı­tı­yor­lar ama bi­zi il­gi­len­dir­mi­yor. Biz işi­mi­ze ba­kı­yo­ruz.”

(Bugün)

Yazarlar