Galatasaray Galatasaray'dan İlkay Gündoğan bombası! İlk görüşmeden olumlu geri dönüş

Galatasaray'dan İlkay Gündoğan bombası! İlk görüşmeden olumlu geri dönüş

16.11.2023 - 12:12 | Son Güncellenme:

Devre arasında kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray, bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı ekibin İlkay Gündoğan için görüşmelere başladığı iddia edildi. İşte detaylar...

Galatasaraydan İlkay Gündoğan bombası İlk görüşmeden olumlu geri dönüş

Galatasaray'da devre arası öncesi transfer çalışmalarına ağırlık verildi. Sarı kırmızılılar, orta sahasını dünya çapında bir futbolcuyla güçlendirmek istiyor.

Haberin Devamı

Sarı kırmızılılarda, 8 numara pozisyonunda Tanguy Ndombele, Kerem Demirbay ve Sergio Oliveira yer alıyor. Yönetim, kaliteli bir oyuncuyu transfer ederek Avrupa'da ve ligde başarı hedefliyor.

İLKAY GÜNDOĞAN BOMBASI 

TRT Spor'da yer alan habere göre Galatasaray'ın listesinde birçok aday var. Sarı kırmızılılar, yerli statüsünde olması nedeniyle rotasını Barcelona forması giyen İlkay Gündoğan'a çevirmiş durumda...

Galatasaraydan İlkay Gündoğan bombası İlk görüşmeden olumlu geri dönüş

İLK GÖRÜŞME OLUMLU

Almanya'daki Bayern Münih maçı öncesi İlkay ve menajeriyle görüşen yönetim olumlu geri dönüş aldı. Sarı kırmızılıların önümüzdeki günlerde İspanyol ekibiyle de temasa geçmesi bekleniyor.

2025'E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR 

Manchester City ile unutulmaz bir sezonun ardından Barcelona'nın yolunu tutan 33 yaşındaki futbolcu, şu ana kadar 17 maçta forma giydi ve 1 gol, 5 asistlik performans gösterdi. 

Haberin Devamı

İlkay Gündoğan'ın Barcelona ile Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.