Galatasaray Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu kararı! Bonservisi belli oldu

Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu kararı! Bonservisi belli oldu

26.03.2024 - 10:33 | Son Güncellenme:

Galatasaray, takımdaki geleceği merak edilen Milli yıldız Kerem Aktürkoğlu için kararını verdi. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız oyuncu için bonservis beklentisi de belli oldu.

Galatasaraydan Kerem Aktürkoğlu kararı Bonservisi belli oldu

Galatasaray'ın milli yıldızı her sezon başında Avrupa ekiplerinin radarına giriyordu. Bir türlü transferi gerçekleşmeyen Kerem Aktürkoğlu için karar verildi.

Haberin Devamı

TRANSFER OPERASYONU

Saha içinde çalışmalar devam ederken saha dışında da yönetimin transfer hazırlıkları tam gaz sürüyor. Sezon sonunda Galatasaray’ın en geniş kapsamlı transfer operasyonu orta sahada gerçekleşecek. Sarı-Kırmızılı kulüp hem Torreira’nın yanına hem de Icardi’nin arkasına tam isabet 2 takviye yapma hazırlığında. Ayrıca kadro derinliğini sağlamak adına Torreira’yı yedekleyecek bir ön libero daha transfer edilecek.

2 YILDIZ YOLCU

Ndombele ve Oliveira ile yollar kesin olarak ayrılıyor. Mertens ise 1 yıl daha kalıp kalmayacağına kendisi karar verecek. Sarı-Kırmızılılar orta sahaya genç ve potansiyelli gurbetçi yetenek arayışını da sürdürüyor.Y

'AVRUPA'YA GİTME ZAMANIM GELDİ'

Galatasaray’la yeni sözleşme imzalamaya hazırlanan Kerem Aktürkoğlu, kulüp dergisine verdiği son röportajda “Artık Avrupa’ya gitme zamanım geldi” demişti. Sarı-Kırmızılılar milli yıldız konusunda aceleci davranmıyor. Kerem kalmak isterse, kariyerini Sarı-Kırmızılı takımda sürdürmeye devam edecek.

Haberin Devamı

BONSERVİS BEKLENTİSİ

Ancak 25 yaşındaki futbolcunun Avrupa’ya transfer olması için, yönetimin 15 milyon Euro bandında bir bonservis beklentisi var. Sadece bu seviyede gelecek teklifler Galatasaray tarafından değerlendirmeye alınacak.

Yazarlar