Galatasaray Galatasaray'dan sağ bek için sürpriz hamle! Temaslar başladı

Galatasaray'dan sağ bek için sürpriz hamle! Temaslar başladı

01.04.2024 - 07:29 | Son Güncellenme:

Sacha Boey'in Bayern Münih'e transferi sonrası Serge Aurier'i kadrosuna katan ancak henüz kullanamayan Galatasaray, sağ bek için yaz aylarında bir hamle daha yapmayı planlıyor. İşte detaylar...

Galatasaraydan sağ bek için sürpriz hamle Temaslar başladı

Yeni sezonun kadro planlaması adına çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da öncelikli önem taşıyan noktaların başında sağ bek geliyor. Sarı-Kırmızılılar, Sacha Boey'nin ayrılığı sonrası ideal ismi aradığı bu bölgeye yaz aylarında bir takviye gerçekleştirebilir.

Haberin Devamı

AURIER SAHAYA ÇIKMAYA HAZIR

Galatasaray'ın Sacha Boey'nin Bayern Münih'e transferi sonrası kadrosuna kattığı Serge Aurier, sakatlığını tamamen atlattı ve oynayabilecek duruma geldi. Sarı-Kırmızılılar'da bu bölge için Barış Alper Yılmaz ve Kaan Ayhan'ın da performansları dikkat çekiyor.

SAĞ BEKE YENİ ADAY

Sezon sonunda mutlaka sağ bek almayı hedefleyen Galatasaray’ın gündemine yeni bir isim geldi. Fransız basınında yer alan haberlere göe Cim Bom, Ligue 1 ekiplerinden Strasbourg’un formasını giyen Marvin Senaya’yı renklerine bağlayabilir.

TEMASA GEÇİLDİ

Kulübü ile 3 yıllık kontratı bulunan 23 yaşındaki futbolcu için Aslan’ın, menajerler aracılığıyla temasa geçtiği öne sürüldü. Senaya, bu sezon çıktığı 29 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.