Galatasaray Galatasaray'dan savunmaya transfer! Sözleşme detayları da belli oldu

Galatasaray'dan savunmaya transfer! Sözleşme detayları da belli oldu

19.08.2022 - 18:04 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılılarda stoper arayışlarının devam ettiği dönemde sona yaklaşıldığı öne sürüldü. Galatasaray'ın 24 yaşındaki oyuncuyla yaptığı anlaşmanın detayları ve ödeyeceği bonservis bedeli aktarıldı. İşte transfer haberinin detayları...

Galatasaraydan savunmaya transfer Sözleşme detayları da belli oldu

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar stoper rotasyonuna takviye yapmak için düğmeye bastı. Sarı-kırmızılı idareciler, Okan Buruk'un raporunun ardından gündeme gelen 24 yaşındaki oyuncuyla anlaşma noktasına geldi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

OZORNWAFOR'DA OPSİYON DEVREDE

Belçika ekiplerinden Charleroi, Valentine Ozornwafor'un sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonunu kullandı. 23 yaşındaki stoper için sarı-kırmızılılara 100 bin euro ödendi. Nijeryalı futbolcu sezon başlamadan Sochaux'a kiralandı. Belçika temsilcisinin sözleşmeye satın alma opsiyonu koydurduğu öğrenildi.

ABDÜLKERİM İMZALADI

Galatasaray'da kurmaylar savunma hattına yerli takviyesinde bulundu. Süper Lig devi, geçtiğimiz sezon Konyaspor'da gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Abdülkerim Bardakcı'yı kadrosuna kattı. Abdülkerim Bardakcı için yeşil-beyazlılara 2 milyon 800 bin euro bonservis bedeli ödendi.

Galatasaraydan savunmaya transfer Sözleşme detayları da belli oldu

MARCAO, SEVİLLA'YLA ANLAŞTI

Süper Lig devinde savunma hattının vazgeçilmezi Marcao, Sevilla'nın yolunu tuttu. La Liga ekibi uzun süredir peşinde olduğu 26 yaşındaki stoper için sonunda sarı-kırmızılıları ikna etti. Sevilla, Marcao için 12 milyon euro artı bonuslar içeren bir teklifle Galatasaray'la anlaşma sağladı. Marcao'nun sonraki satışından sarı-kırmızılıların pay alacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

ALPASLAN, EYÜPSPOR'A KİRALANDI

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon istenilen performansı sergileyemeyen Alpaslan Öztürk'le de yollar ayrıldı. Süper Lig devi 28 yaşındaki oyuncuyu sezon sonuna kadar Eyüpspor'a kiraladı. Eyüpspor'un yolunu tutan Alpaslan Öztürk, sezon sonunda Galatasaray'a geri dönecek.

Galatasaraydan savunmaya transfer Sözleşme detayları da belli oldu

NELSSON'A DA KANCA

Galatasaray'da Marcao'nun ayrılmasının ardından Victor Nelsson'a da talip çıktı. La Liga ekibi Sevilla, Danimarkalı savunma oyuncusu için sarı-kırmızılıların kapısını çaldı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek bu teklifi doğruladı. Sevilla'nın Galatasaray'ın şartlarını kabul etmeden bu transferin gerçekleşme ihtimalinin düşük olduğu belirtildi.

OLSEN HAMLESİ

Savunmada yaşanan sıkıntılar nedeniyle stoper transferi için çalışmalara hız veren Galatasaray kurmaylarının mutlu sona çok yakın olduğu aktarıldı. Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Sarı-kırmızılılar, yaklaşık 15 gündür gündemde yer alan Andreas Hanche Olsen'in transferini büyük oranda bitirme noktasına geldi.

Haberin Devamı

BONSERVİSİ BELLİ OLDU

Galatasaray'ın bu transfer için Gent'e ödeyeceği bonservis bedeli de netlik kazandı. Sarı-kırmızılı kurmayların Gent'i 3 milyon euroluk bonservis bedeli karşılığında ikna ettiği belirtildi.

Galatasaraydan savunmaya transfer Sözleşme detayları da belli oldu

4 YILLIK SÖZLEŞME

24 yaşındaki stoperin Galatasaray'dan alacağı yıllık garanti ücret de belli oldu. Sarı-kırmızılıların Norveçli oyuncuya yıllık 700 bin euro ödeyeceği belirtildi. Süper Lig devinin Andreas Hanche Olsen ile 4 yıllık sözleşme konusunda el sıkıştığı aktarıldı.

SON NOKTA KOYULMADI

Galatasaray yönetimin tüm şartlarda anlaşma sağlanmasına rağmen henüz son noktayı koymadığı vurgulandı. Sarı-kırmızılıların transfer listesindeki diğer isimlerle görüşmelerin devam etmesi nedeniyle Andreas Hanche Olsen'i beklettiği kaydedildi. Galatasaray'ın şu anda Alexandre Penetra, Abdul Mumin ve Isak Hien'le görüşme halinde olduğu aktarıldı.

BURUK'UN SICAK OLDUĞU İSİM

Galatasaray kurmaylarının bu isimler için yapılan pazarlıkların da sonuçlanmasının ardından teknik direktör Okan Buruk'la durum değerlendirmesi yapacağı belirtildi. Sarı-kırmızılıların toplantının ardından anlaşılan isimlerden birisine imza attıracağı kaydedildi. Sarı-kırmızılı kulübe yakın kaynaklara göre Okan Buruk'un en sıcak baktığı ismin Andreas Hanche Olsen olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Yazarlar