Galatasaray Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi! 23'lük yıldız gündemde

Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi! 23'lük yıldız gündemde

28.10.2023 - 18:25 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da ara transfer dönemi için çalışmalar hız kazanırken sürpriz bir isim gündeme geldiği ortaya çıktı. Sarı-kırmızılıların sezon başında rakip olan genç oyuncuyu listesine eklediği aktarıldı.

Galatasaraydan sürpriz transfer hamlesi 23lük yıldız gündemde

Okan Buruk yönetiminde Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir tabloya imza atan Galatasaray'da kurmaylar bir yandan da devre arası için çalışmalarına başladı. Tottenham'dan kiralanan Tanguy Ndombele ile geçtiğimiz sezonun ikinci yarısından bu yana performansı düşüşe geçen Sergio Oliveira'nın bekleneni verememesi nedeniyle sarı-kırmızılıların orta sahaya takviyede bulunmayı hedeflediği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Galatasaray kurmaylarının bu doğrultuda gündemine sürpriz bir ismi aldığı aktarıldı. Takvim'in haberine göre; Molde forması giyen Emil Breivik, sarı-kırmızılıların gündemine geldi.

Galatasaraydan sürpriz transfer hamlesi 23lük yıldız gündemde

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hareket eden sarı-kırmızılıların Sergio Oliveira ile Tanguy Ndombele'yi gönderilecek oyuncular listesine eklediği aktarıldı. Molde forması giyen 23 yaşındaki orta saha Emil Breivik'in sezon başında olduğu gibi yeniden Galatasaray'ın gündemine geldiği belirtildi.

Okan Buruk'un sezon başında da beğenisini kazanan Emil Breivik, bu sezon Molde formasını 9 maçta giydi. Norveçli oyuncu bu karşılaşmalarda 2 gol sevinci yaşadı. Emil Breivik aynı zamanda 2 asist yapma başarısı gösterdi.

Galatasaraydan sürpriz transfer hamlesi 23lük yıldız gündemde

Molde ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2025'te sona erecek Emil Breivik'in güncel piyasa değeri 4 milyon euro. Molde altyapısında yetişen genç oyuncu, 2019-2020 sezonunda kiralık olarak Raufoss'ta forma giydi. Genç oyuncu, Molde'de şu başarılara imza attı:

Haberin Devamı

1 - Norveç Ligi şampiyonluğu
1 - Norveç Kupası şampiyonluğu

NDOMBELE VE OLIVEIRA'NIN PERFORMANSLARI

Galatasaray'ın Tottenham'dan satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladığı Tanguy Ndombele şu ana kadar 7 maça çıktı. Sarı-kırmızılı formayla 123 dakika sahada kalan Fransız futbolcu, gol ya da asist üretemedi. Sergio Oliveira ise Galatasaray'da bu sezon 12 müsabakada şans buldu. Portekizli orta saha bu süreçte 1 gol ve 1 asist üretti.

Yazarlar