Galatasaray Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi! Başakşehir'e takas önerisi

Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi! Başakşehir'e takas önerisi

06.09.2023 - 08:38 | Son Güncellenme:

Kadrosunu üst üste yıldızlarla güçlendirdikten sonra yerli rotasyonunu da derinleştirmeye karar veren Galatasaray, Okan Buruk'un eski jokeri için devrede. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 25 yaşındaki oyuncu için para artı takas formülü önerildi.

Galatasaraydan sürpriz transfer hamlesi Başakşehire takas önerisi

Transferde son olarak Tottenham'dan Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez'i kadrosuna katan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi kadrosunu da belirledi. Sarı-kırmızılılar yerli rotasyonunu güçlendirmek için harekete geçti.

Haberin Devamı

Kadrodaki yerli rotasyonunu da güçlendirmek isteyen Galatasaray, Okan Buruk’un Başakşehir’deki şampiyon kadrosundaki jokeri ile temaslara başladı. 25 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor ve bu durum Cimbom'un elini güçlendiriyor. Başarılı oyuncu için para artı takas formülü masada. İşte ayrıntılar...

ŞAMPİYONLAR LİGİ KADROSU KURULDU

Kaan Ayhan'ın satın alma opsiyonunu kullanmasının ardından transferde şova başlayan Cimbom, Arjantinli süperstar Mauro Icardi'nin bonservisini alırken Hakim Ziyech, Wilfried Zaha, Tete, Davinson Sanchez, Tanguy Ndombele, Günay Güvenç, Siraçhan Nas, Halil Dervişoğlu, Cedric Bakambu ve Angelino'ya Sarı Kırmızılı formayı giydirdi. Şampiyonlar Ligi kadrosu kuran Aslan'da ayrılıklar da yaşandı.

Haberin Devamı

Galatasaraydan sürpriz transfer hamlesi Başakşehire takas önerisi

SON OLARAK YUNUS VE BERKAN GİTTİ

Emre Taşdemir, Bafetimbi Gomis, Okan Kocuk'la sözleşme yenilemeyen Cimbom, Emre Kılınç ve Alpaslan Öztürk ile de yollarını ayırdı. Ross'u kiralık gönderen, Nicolo Zaniolo'yu Aston Villa, Olimpiu Morutan'ı Ankaragücü'ne gönderen ve Fredrik Midtsjö'yü Pendikspor'a satmaya hazırlanan Galatasaray, önemli yerli oyuncuları Yunus Akgün ve Berkan Kutlu'ya da veda etti. Leo Dubois'nın da yakın zamanda takımdan ayrılması bekleniyor.

Galatasaraydan sürpriz transfer hamlesi Başakşehire takas önerisi

ROTASYON GÜÇLENDİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Galatasaray’dan sürpriz bir transfer hamlesi daha. Üst üste yıldızları kadrosuna katarak Şampiyonlar Ligi macerasına hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, bir yandan da Süper Lig ve Türkiye Kupası’nı düşünüp yerli rotasyonunu güçlendirmeye çalışıyor.

TRANSFERDE HEDEF BERKAY ÖZCAN! TEKLİF ORTAYA ÇIKTI

Bu doğrultuda gündeme gelen son isim; Başakşehir’in orta saha oyuncusu Berkay Özcan oldu. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 25 yaşındaki futbolcu için temaslara başlayan Sarı Kırmızılılar, Başakşehir’e para artı takas formülünü önerdi. Elindeki bazı yabancı oyuncularla yollarını ayırmak isteyen Galatasaray Yönetimi’nin, lige kötü bir başlangıç yapan İstanbul temsilcisine bir liste sunduğu belirlendi.

Galatasaraydan sürpriz transfer hamlesi Başakşehire takas önerisi

OKAN BURUK'UN JOKERİYDİ

Berkay Özcan, aynı zamanda Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un eski öğrencisi. Buruk, Başakşehir’i Süper Lig’de şampiyonluğa taşıdığında, Berkay’ı tam bir joker gibi kullanmış ve öğrencisinin yıldızını parlatmayı başarmıştı. Okan hocanın, Berkay’ı yine aynı rolde düşündüğü ve taraflar arasındaki görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Yazarlar