Galatasaray Galatasaray'ın evinde Beşiktaş'a kaybetmeme serisi 6 maça çıktı

Galatasaray'ın evinde Beşiktaş'a kaybetmeme serisi 6 maça çıktı

05.11.2022 - 22:05 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Beşiktaş’ı mağlup etmesiyle ezeli rakibine karşı evindeki yenilmezliğini 6 maça çıkardı.

Galatasarayın evinde Beşiktaşa kaybetmeme serisi 6 maça çıktı

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Galatasaray sahasında Beşiktaş ile mücadele etti. Nef Stadyumu’nda oynanan derbiden 2-1 galip ayrılan sarı-kırmızılılar evinde rakibine karşı yenilmezliğini de sürdürdü. Beşiktaş’a karşı sahasında son olarak 27 Şubat 2017’de oynanan karşılaşmada 1-0’lık skorla yenilen Aslan daha sonra oynadığı 6 derbide 5 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş Nef Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi sarı-kırmızılılar 2-1'lik skorla kazandı. Karşılaşmaya taraftarların büyük ilgisi vardı. Derbiyi toplam 50 bin 237 seyirci yerinden izledi. Taraftarlar tezahüratlarıyla takımlarını maç boyunca destekledi.

ICARDI GOL SAYISINI YÜKSELTTİ

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Galatasaray Nef Stadyumu’nda Beşiktaş ile karşılaştı. Sarı-kırmızılıların Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, derbide gol perdesini açan isim oldu. Mücadelenin 18. dakikasında sahneye çıkan Icardi, takımının ilk golünü kaydetti. Maçın 59. dakikasında düzgün bir kafa vuruşuyla bir gol daha atan yıldız futbolcu takımını 2-1 öne geçirdi. 29 yaşındaki futbolcu böylece bu sezonki gol sayısını da 3’e çıkardı.

Haberin Devamı

Mücadeleye 11’de başlayan Arjantinli golcü, 90 dakika sahada kaldı.

KARTAL YİNE SAVUNAMADI

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Galatasaray deplasmanında boy gösteren Beşiktaş, sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılırken bu maçta da kalesini gole kapatmadı. Bu sezon çıktığı 13 lig maçının 10’unda gol yiyen siyah-beyazlılar, toplamda 18 gol yedi. Bu sezon ligin ilk haftasında Kayserispor’u 1-0 mağlup eden Beşiktaş, 8. haftada ise evinde Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. Beşiktaş, 9. haftada Giresunspor’u deplasmanda 1-0 mağlup ederken, kalan 10 lig maçında rakip golcülere geçit verdi. Galatasaray karşısında da filelerinden 2 kez topu çıkaran Kara Kartal, Mauro Icardi’nin gollerine engel olamadı. Giresunspor maçından bu yana ligde 4 karşılaşmaya çıkan siyah-beyazlılar, bu mücadelelerde toplam 7 gol yedi.