26.05.2025 - 09:52 | Son Güncellenme:
Bu sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen ve golleriyle sarı-kırmızılı takımın tarihindeki 25. şampiyonluğuna ulaşmasında önemli rol oynayan Victor Osimhen'le ilgili flaş iddia ortaya atıldı.
ÖZBEK: BAZI KARARLAR ALMASI GEREKİYOR
Başkan Dursun Özbek'in "Büyük katkı verdi bu sezon. Kendisiyle konuşuyoruz. Galatasaray kalmasını ister ama bu tek taraflı bir karar değil onun da bazı kararlar alması gerekiyor" dediği yıldız oyuncunun Al Hilal ile anlaşma sağlamak üzere olduğu belirtildi.
BONUSLARLA 20 MİLYON EURO KAZANACAK
Sky Sport'un haberine göre; Arabistan temsilcisinin yıldız forvet ile bizzat görüştüğü bildirildi. Osimhen'in yıllık net 18 milyon dolar bir teklif beklediği, bonuslarla kazancının 20 milyon dolara çıkabileceği yazıldı.
TRANSFER İÇİN ONAY GEREKİYOR
Haberde, Al Hilal'in hükümetten bir tutar beklediği, Spor Bakanlığı bünyesindeki Mali Yeterlilik komitesinin bu transfer için henüz bir onay vermediği bildirildi. 26 yaşındaki oyuncunun, Suudi kulübüne katılma isteğini bizzat Al Hilal başkanına iletmesi nedeniyle transferin tamamlanacağı belirtiliyor.