Galatasaray Galatasaray'ın gündemindeki yıldız ismi açıkladı: Erden Timur transfer için girişimlere başlıyor!

Galatasaray'ın gündemindeki yıldız ismi açıkladı: Erden Timur transfer için girişimlere başlıyor!

11.11.2022 - 16:31 | Son Güncellenme:

Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılıların gündemini değerlendirdi. Dindar, Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan yıldız oyuncuyu açıklarken Erden Timur'un Dünya Kupası arasında girişimlere başlayacağını duyurdu.

Galatasarayın gündemindeki yıldız ismi açıkladı: Erden Timur transfer için girişimlere başlıyor

Galatasaray, Süper Lig'in 14. haftasında Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılarda hazırlıklar sürerken Dünya Kupası arasında transferde de önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri aktardı. Skorer TV'de Neris Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Nevzat Dindar, Erden Timur'un Dünya Kupası arasında transfer için girişimlere başlayacağını açıkladı. Dindar, sarı-kırmızılıların gündemindeki yıldız oyuncuyu açıkladı.

Haberin Devamı

Nevzat Dindar'ın değerlendirmeleri şu şekilde;

TÜRKİYE KUPASI YORUMU

"Şanlıurfaspor, Denizlispor'a 5 attı. İstanbulspor, Süper Lig takımı. Samsunspor da iyi bir takım. Galatasaray'ın rakibi Ankara Keçiörengücü fena bir takım değil. Hemen hemen eşdeğer takımlar. Bir gerçek var ki bu sene kupa daha da anlam kazandı. Takımlar ciddiye alacaktır diye düşünüyorum."

ICARDI'NİN BONSERVİSİ ALINACAK MI?

"Galatasaray ucuz şartlarda sansayonel bir şekilde Icardi'yi transfer etti. Özel hayatındaki sarsıntılar onu etkilemiyor. Mauro Icardi bu ligde fark yaratabilecek bir oyuncu. Derbiyi kazandı. Ligde böyle 8 maç kazandırsa yeter. Bakıldığı zaman normal şartlarda dünya starı. Dışarıdan bakanlar kibirli, egolu olarak tahmin edebilirler. Böyle birisi asla değil. Son derece tevazüh sahibi. Hiç kimsenin isteğini geri çevirmeyen bir oyuncu. Icardi'nin örnek alınacak çok tarafı var. Galatasaray oyuncudan memnun. Icardi de Galatasaray'dan memnun. Galatasaray'ın Icardi'yi alacak gücü ve parası var. Icardi böyle oynasın Galatasaray, Icardi'yi alır. Bu rüya bitmez. Icardi, PSG'yi ikna edebilir. Şu an Mauro Icardi ile ilgili bunları konuşmak için erken. Bu performansı devam ederse konuşulan bonservisler Galatasaray'ın karşılayabileceği bonservisler. Galatasaray'ın oyuncu performansları da belirleyici olacak. En kritik nokta Icardi'nin ne isteyeceği önemli. Icardi, 'Ben Galatasaray'da devam edeceğim' derse devam eder. Icardi, Süper Lig'in markasını cazip hale getirdi."

Haberin Devamı

Galatasarayın gündemindeki yıldız ismi açıkladı: Erden Timur transfer için girişimlere başlıyor

"RASHICA İÇİN GİRİŞİMLER BAŞLAYACAK"

"Galatasaray, Milot Rashica'nın bonservisini almayı planlıyor. Okan Buruk olumlu rapor verdi. Burada ne oynarsa oynasın Galatasaray'ın aleyhine olmaz. Rashica bu şekilde devam ederse Galatasaray bonservisini alacak. Bonservis olarak 5-7 milyon Euro düşünülüyor. Rashica'da gece hayatına dair bir problem yok. Aldığımız bilgiler bu yönde. Galatasaray'ın ihtiyacı olan kanat oyuncusu profiline uygun. Erden Timur, Dünya Kupası arasında Norwich City ile pazarlıklara başlayacak. Dünya Kupası arası transferde yoğun geçecek."

Haberin Devamı

Galatasarayın gündemindeki yıldız ismi açıkladı: Erden Timur transfer için girişimlere başlıyor

"TORREIRA HABERLERİ DOĞRU"

"Torreira'nın menajeriyle yollarını ayırdı mı bilmiyorum. Menajerinin ihtar çektiği doğru. Herkes kendi hakkını koruyacak veya alacak. Torreira ve menajeri arasındaki bağlar da kötü değildir. Ben o istihbarata biraz mesafeli duruyorum."

KEREM VE YUNUS'A ZAM YAPILACAK MI?

"Kusura bakmasınlar ama Kerem ve Yunus masada şu an güçlü değiller. O zaman maaşından biraz kesintiye gidilsin çünkü performansları düşük. Rencide olmasın diye ücreti açıklanmayan Emre Taşdemir'in hakkını kim koruyacak? Eğer bir adaletten bahsedeceksek performansa bakmak gerek. Emre Taşdemir oynuyor niye konuşulmuyor? Barış Alper derbide aslanlar gibi oynadı neden konuşulmuyor? Kerem ve Yunus'a gelene kadar Emre Taşdemir'e zam yaparım ben. Bir görüşme yapılacak Kerem ve Yunus'la ama büyük rakamlara değil. Verilecek astronomik bir rakam tribünleri de gerer. Kerem'in iki günde bir menajeri teklifler olduğunu söylüyor. Gelsin artık şu teklifler. Yunus'la alakalı İtalya ve Fransa'dan bazı kulüpler ilgileniyor. Yunus'un istediği rakam 13-15 milyon TL bandı Kerem ise 20 milyon TL istiyor. Eğer Galatasaray yönetimi menajerlerinin istediği rakamları verecekse bazı riskler alıyorlar demektir. Gerçek kahramanları rencide etmemek lazım. Onlar artık başrol oyuncusu değiller. Galatasaray'da bir ispat mücadelesi içine girdi Yunus... Kerem ve Yunus'un önünde bir fırsat var. Mertens, Oliveira, Torreira, Rashica ve Icardi'li kadroda bu oyuncuların performanslarını gözden geçirmeleri lazım. Bugün Rennes'den 1 milyon Euro'ya gelen Sacha Boey nereden nereye geldi. Diğerleri de nereden nereye gitti. Emre Taşdemir birden nereye geldi. Kusura bakmasınlar da zamdan önce biraz oynasınlar."

Haberin Devamı

Galatasarayın gündemindeki yıldız ismi açıkladı: Erden Timur transfer için girişimlere başlıyor

"BARIŞ ALPER FORMAYI BIRAKMAZ"

"Bundan sonra Barış Alper Yılmaz ilk 11'de olacak. Kanatlar Rashica ve Barış Alper olacak. Tempo ve mücadele anlamında takımın ihtiyaçlarına karşılık veriyorlar. Galatasaray'da Sacha Boey, Emre Taşdemir ve Barış... Yıldızlarla dolu bu kadroda bu isimleri hayal edebilir miydiniz? Hayır asla edemezdiniz. Barış Alper Yılmaz böyle devam ederse formayı sırtından çıkarmaz gibi görünüyor."

Haberin Devamı

GALATASARAY'DAN AYRILACAK İSİMLERİ AÇIKLADI

"Takımdan ayrılıklar olacak. Seferovic ilk seferde gönderilecek. Seferovic yanlış bir tercih oldu. Patrick Van Aanholt'ta bir memnuniyetsizlik var. Oyuncunun burada niyeti önemli. Ben takım bütünlüğüne bu kadar zarar veren bir oyuncu görmedim. Galatasaray tarihinin en skandal transferlerinden biri. Üç sene 2.2 milyon Euro hayatının piyangosu. Galatasaray'a hiçbir aidiyeti bulunmayan ve sağlıklı yaşam için spor yapan biri. Devre arasında bir gitsin diğer çamaşırları da dökeriz ortaya. Bu iki isim dışında büyük bir ayrılık beklemiyorum. Yunus'a teklif gelir ve oyuncu değerlendirirse olabilir. Formayı kaptıran kaçmaya çalışıyor. Sanki burası göçmen kampı da kaçmaya çalışıyorlar.  Okan Buruk, Emre Kılınç ve Emre Akbaba'yı göndermek istemedi oyuncular kaçtı. Kerem de ilk fırsatta ayrılmaya çalışacak. Okan hoca da yeterli şansları verdi. Galatasaray'da yerli oyuncular Okan hocaya yardımcı olmak zorundalar. Ben bu bağlamda iyi bir adım görmüyorum. Okan Buruk'a yardımcı olmadıklarını görüyoruz. Herkesin yeri çok kolay doldurulur. Kimse vazgeçilmez değil."

Galatasarayın gündemindeki yıldız ismi açıkladı: Erden Timur transfer için girişimlere başlıyor

"CENGİZ ÜNDER İÇİN GİRİŞİMLER BAŞLAYACAK"

"Cengiz Ünder'in şartları araştırılıyor. Ben Galatasaray'dan devre arası hamle bekliyorum. Cengiz Ünder, Galatasaray'ın radarında. Galatasaray'ın devre arasında Cengiz Ünder için girişimlere başlayacağını söyleyebilir. İhtimaller arasında yer alıyor. Ligin ikinci yarısında fikstür Galatasaray'a dönüyor panik yapacak bir durum yok. Devre arasında 2-3 hamle bekliyorum. Özellikle Cengiz başta olmak üzere Galatasaray'ın bazı hamleleri olacak."

Galatasarayın gündemindeki yıldız ismi açıkladı: Erden Timur transfer için girişimlere başlıyor

"MAAŞ ÖDEMELERİ 1.5 AY GERİDEN GELİYOR AMA BU GAYET İYİ SÜRE"

"Şu anda Galatasaray'ın 1.5 ay geriden maaş ödemelerini gerçekleştirdiği biliniyor ama en iyi kulüp 3 ay geriden ödüyor. Bazı kulüpleri 5-6 ay geriden geliyor maaş konusunda. Yabancı oyuncular senetlerle idare ediliyor. Galatasaray için 1.5 ay çok iyi bir süre. Başkan da Beşiktaş maçı için prim vaat etmişti. Bu primler Başakşehir maçı öncesi hesaplara yattı. Galatasaray, Başakşehir maçını kazanırsa başkan ve yönetim bir jest daha yapacak. Futbolcular en azından güzel bir tatil parasını çıkaracaklar."

"KAZANAN KADRO SAHADA OLACAK"

"Başakşehir maçında derbideki kadro sahada olacak. Ölüm kalım maçı değil ama kazanılırsa büyük bir rahatlama olacak. Galatasaray'ın derbi motivasyonuna yakın bir oyunla oynayacağını düşünüyorum. Genel istatistik olarak Galatasaray'da bir ışık var."

Yazarlar