Galatasaray Galatasaray'ın ilk transferini Rıza Çalımbay açıkladı! Para + Emre Taşdemir

Galatasaray'ın ilk transferini Rıza Çalımbay açıkladı! Para + Emre Taşdemir

12.01.2023 - 15:10 | Son Güncellenme:

Kadrosuna takviye yapmak için çalışmalara başlayan Galatasaray yönetimi ilk transferini Sivasspor'dan yaptı. Gelişmeyi Rıza Çalımbay doğrularken, sarı-kırmızılı kulübün kasasından çıkacak rakam belli oldu.

Galatasarayın ilk transferini Rıza Çalımbay açıkladı Para + Emre Taşdemir

Süper Lig'de Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 4-0 yenerek 4 puan farkla liderlik koltuğuna oturan Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-kırmızılı yönetim, ilk transferini Demir Grup Sivasspor'dan yaptı.

Haberin Devamı

ARA TRANSFER DÖNEMİ BUGÜN BAŞLADI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulunun daha önce aldığı karara göre ara transfer dönemi bugün başladı. Ara transfer dönemi 8 Şubat'ta tamamlanacak. 

HARCAMA LİMİTLERİ BELLİ OLDU
Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu, 2022-2023 Sezonu Süper Lig Takım Harcama Limitlerini ikinci transfer ve tescil dönemi ile ilgili olarak belirledi. Buna göre en çok harcama limiti olan takım yüzde 40 sapma payıyla birlikte 1 milyar 587 milyon 813 bin 348 TL ile Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe'yi 1 milyar 545 milyon 820 bin 482 TL ile Galatasaray takip etti. 3'üncü sırada 1 milyar 42 milyon 337 bin 863 TL ile Trabzonspor yer alırken, Beşiktaş'ın harcama limiti ise 981 milyon 084 bin 511 TL oldu.

Haberin Devamı

Galatasarayın ilk transferini Rıza Çalımbay açıkladı Para + Emre Taşdemir

RAKİP HATAYSPOR

Spor Toto Süper Lig'de ilk devrenin son haftasında Galatasaray, Hatayspor'u konuk edecek. Nef Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma, yarın saat 20.00'de başlayacak. Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Kazımcan Karataş ve Mathias Ross, mücadelede forma giyemeyecek. Dries Mertens ise kart cezasından dolayı maçın kadrosunda yer alamayacak. Sarı-kırmızılı takımda Abdülkerim Bardakcı, Kerem Aktürkoğlu, Berkan Kutlu ve Barış Alper Yılmaz ise kart sınırında bulunuyor. Bu isimler, Hatayspor maçında sarı kart görmeleri halinde, Antalyaspor ile oynanacak 20. hafta karşılaşmasında forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı ekibin Hatayspor karşısındaki muhtemel 11'i şöyle: Muslera, Boey, Nelsson, Abdulkerim Bardakcı, Dubois, Torreira, Berkan Kutlu, Oliveira, Rashica, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

Galatasarayın ilk transferini Rıza Çalımbay açıkladı Para + Emre Taşdemir

ÇALIMBAY: UĞUR ÇİFTÇİ TRANSFERİ İÇİN G.SARAY'LA ANLAŞTIK  

Galatasaray, sol bek Uğur Çiftçi için Demir Grup Sivasspor ile prensipte anlaştı. Ajansspor'a açıklamalarda bulunan teknik direktör Rıza Çalımbay, "Uğur Çiftçi'nin transferi için Galatasaray ile prensipte anlaştık. Uğur da gitmek istiyor, biz de uygun şartlarda izin verdik. Galatasaray'dan Emre Taşdemir de gelecek" dedi.

600 BİN EURO KASADAN ÇIKACAK

Galatasaray Kulübü, deneyimli sol bek için kırmızı-beyazlı kulübe Emre Taşdemir'in yanı sıra 600 bin euro verecek. Uğur Çiftçi bu sezon Sivasspor'da 22 maçta forma giydi ve 5 asist yaptı. 

Haberin Devamı