Galatasaray Galatasaray'ın kasası dolup taşacak! Bonservis bedelleri belli oldu, transfer için çılgın bütçe

Galatasaray'ın kasası dolup taşacak! Bonservis bedelleri belli oldu, transfer için çılgın bütçe

22.06.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da kurmaylar Avrupa'dan talipleri olan yıldızların bonservislerini belirledi. Sarı-kırmızılılar, hedeflenen ücretleri bulması halinde kasasına rekor gelir koyacak.

Galatasarayın kasası dolup taşacak Bonservis bedelleri belli oldu, transfer için çılgın bütçe

Galatasaray bir taraftan transfer için taarruza hazırlanırken, diğer taraftan ise teklif gelen isimlerle ilgili planlama yapılıyor. Sarı-kırmızılılar, Avrupa’nın önemli kulüplerinin radarına giren Zaniolo, Nelsson ve Boey konusunda izlenecek yol haritasını belirledi.

Haberin Devamı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer piyasasının geçen yıllara göre daha yüksek olduğuna dikkat çekti ancak camianın yüreğine su serpti: “Taraftarlarımız hiç merak etmesinler. Galatasaray için en iyisi neyse onu yapacağız."

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Nihat Kırmızı, Topkapı Üniversitesi’nin mezuniyet törenine katıldı.

Sarı-kırmızılıların gücünü Avrupa’da göstereceğini dile getiren Özbek, “İnşallah, taraftarlarımızın ve Türkiye’nin yüzünü kara çıkarmamak için Şampiyonlar Ligi’nde en iyi şekilde mücadele etmeye çalışacağız. Galatasaray başarıya odaklı bir takım. Dolayısıyla bu yüzümüzü de turnuvada göstermek istiyoruz” diye konuştu.

Galatasarayın kasası dolup taşacak Bonservis bedelleri belli oldu, transfer için çılgın bütçe

Transferler için yoğun bir çalışma yaptıklarını ifade eden Başkan Dursun Özbek, sözlerine şöyle devam etti:

Haberin Devamı

Son derece ciddi ve yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Transfer piyasası geçmiş yıllar gibi değil. Gayet yüksek. Dolayısıyla taraftarlarımız hiç merak etmesinler. Galatasaray için en iyisi neyse onu yapacağız. Herkes buna dahil.”

Icardi’nin kalıp kalmayacağı yönündeki sorulara cevap veren Nihat Kırmızı ise, “Taraftar olarak baktığınızda Icardi’yi ben de çok istiyorum. İnşallah Galatasaray’da kalacaktır. Ama onun yerine başka oyuncu da olsa, en az Icardi kadar büyük bir yıldız olacaktır” ifadesini kullandı.

EMRE'DEN VEDA MESAJI

Emre Taşdemir, Galatasaray’dan ayrıldığını açıkladı. Açıklamasında şu ifadeler yer verdi: “Tüm teknik direktörlerime, teknik ekiplere, tüm takım arkadaşlarıma, kulübümüzün emekçi çalışanlarına ve Galatasaray’ın büyük taraftarına bana kattıkları ve yaşattıkları her şey için çok teşekkür ederim. Haklarınızı helal edin.”

RUMENLER KAMPA GÖTÜRÜLECEK

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, kiralıktan dönen Cicaldou ve Morutan’la ilgili açıklamada bulundu. Taktik Mania Youtube Kanalı’na konuşan Buruk, “Morutan ve Cicaldau, bizimle antrenmanlara başlayacak. Onları da hazırlık maçlarında görmek istiyoruz. Bu oyunculara da yatırım yapıldı. Kulübün bu yatırımı geri kazanması gerekiyor. Onlara da hazırlık maçlarında o şansı vermemiz gerekiyor” dedi.

Haberin Devamı

80 MİLYON EUROLUK PAKET

Buna göre, Galatasaray, Zaniolo ve Nelsson için kesinlikle çıkış maddesini uygulayacak. Zaniolo için 35 milyon euro, Nelsson için ise 25 milyon euroluk çıkış maddesini devreye sokmakta kararlı olan sarı-kırmızılılar, konuyla ilgili oyuncuların menajerlerine de bilgilendirme yaptı.

Galatasarayın kasası dolup taşacak Bonservis bedelleri belli oldu, transfer için çılgın bütçe

Diğer taraftan İngiliz ekiplerinin ilgilendiği Sacha Boey için de kesinlikle 20 milyon euronun altına inilmeyeceği belirtildi. Ayrıca bonus maddeleriyle rakamın daha da artırılmasının planlandığı bildirildi.

Böylece 3 futbolcunun satışından en az 80 milyon euro kasayı koymayı hedefleyen Cim-Bom, başta Icardi olmak üzere düşündüğü isimler için kaynak yaratacak.