Galatasaray Galatasaray'ın Nicolo Zaniolo'da EURO 2024 hesabı!

Galatasaray'ın Nicolo Zaniolo'da EURO 2024 hesabı!

30.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Cim-Bom’un Aston Villa’ya kiraladığı Nicolo Zaniolo için çeşitli kulüplerden teklif gelirken, İtalyan futbolcunun gerçek değeri ve popülaritesi, EURO 2024 sonrasında netlik kazanacak.

Galatasarayın Nicolo Zanioloda EURO 2024 hesabı

Galatasaray’ın geleceğe yatırım olarak transfer ettiği Nicolo Zaniolo’nun geleceği henüz belli olmazken, en net durum, Avrupa Şampiyonası sonrasında ortaya çıkacak.

Haberin Devamı

Zaniolo için bazı İtalyan kulüpleri şimdiden talip oldu. Futbolcunun Avrupa Futbol Şampiyonası’nda göstereceği iyi bir performans, Galatasaray’ın kapısını çalacak kulüplerin sayısını ve oyuncunun değerini artırabilecek. Aston Villa’nın tatmin edici bulmadığı için satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldığı oyuncu için, sarı-kırmızılılar yeni fırsatlar bekliyor.

İtalya’da bahis soruşturması geçiren Zaniolo,, diğerlerine göre suçsuz bulunmuş ve İtalya Milli Takımı’nda devam etmesi sağlanmıştı. 15 kez milli formayı giyen Sandro Tonali futboldan 10 ay men cezası aldı. Men ve para cezası alan Nicolo Fagioli de milli takımın uzağında kaldı.

Zaniolo ise ceza almadan kurtulduğu gibi milli takımdan da hiç uzak tutulmadı. Son olarak İtalya Milli Takımı’nın Amerika’daki Venezuela ve Ekvador maçlarının kadrosuna alınan Zaniolo her iki maçta da forma giydi.