Galatasaray Galatasaray'ın Trabzonspor maçı kamp kadrosu belli oldu

Galatasaray'ın Trabzonspor maçı kamp kadrosu belli oldu

20.01.2024 - 16:23 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 21'inci haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'ın kamp kadrosu belli oldu.

Galatasarayın Trabzonspor maçı kamp kadrosu belli oldu

Trendyol Süper Lig'in 21'inci haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Galatasaray, bugün yapılan idmanla hazırlıklarını tamamladı.

Haberin Devamı

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen idman, dinamik ısınmayla başladı. Daha sonra iki grup halinde 8’e 2 pas uygulamalarıyla devam eden antrenman taktik çalışmayla sona erdi.

Sarı-kırmızılılar, Süper Lig’in 21'inci haftasında yarın saat 19.00’da deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Papara Park'ya oynanacak mücadeleyi hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

KAMP KADROSU BELLİ OLDU

Mücadele öncesi sarı-kırmızılı ekibin kamp kadrosu belli oldu. Sakatlığı geçen ve takımla çalışmalara başlayan Icardi ve Davinson Sanchez kafilede yer aldı.

Galatasaray'ın Trabzonspor maçı kamp kadrosu şöyle:

"Fernando Muslera, Eyüp Aydın, Davinson Sanchez, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Wilfried Zaha, Berkan Kutlu, Günay Güvenç, Tete, Halil Dervişoğlu, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz, Baran Demiroğlu, Kazımcan Karataş, Tanguy Ndombele ve Sacha Boey."