Galatasaray Galatasaray’ın transfer gündemindeki Sherif duble yaptı

Galatasaray’ın transfer gündemindeki Sherif duble yaptı

12.07.2021 - 13:32 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda PSV Eindovhen ile karşılaşacak olan Galatasaray bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Alpaslan Öztürk, Aytaç Kara ve Barış Alper Yılmaz’ı transfer eden sarı-kırmızılıların Mbaye Diagne ve Radamel Falcao ile yollarını ayırması bekleniyor.

Galatasaray’ın transfer gündemindeki Sherif duble yaptı

Hakan KURT – SKORER DETAY

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarına devam eden Galatasaray, 13 Temmuz Salı günü Olympiakos ile karşılaşacak. Yunanistan’daki mücadele D-Smart ve Misli.com mobil uygulamaları üzerinden naklen yayınlanacak. Galatasaray özel karşılaşmalarla PSV maçına hazırlanırken diğer taraftan transfer çalışmalarına devam ediyor.

Haberin Devamı

Mısır basınına göre Galatasaray’ın Al Ahly forması giyen Mohamed Sherif ile ilgilendiği öne sürülmüştü. Mısır ekibinin golcü futbolcusu, Premier Lig’de oynanan Misr Makasa – Al Ahly karşılaşmasında da forma giydi. Mücadeleye ilk 11’de başlayan 25 yaşındaki golcü 39 ve 62’nci dakikalarda rakip fileleri havalandırdı. Al Ahly’nin tecrübeli santrforu attığı gollerle birlikte bu sezon meşin yuvarlağı 20’nci kez ağlarla buluşturmuş oldu. Misr Makasa – Al Ahly karşılaşması 2-1’lik sonuçla tamamlandı.

Öte yandan Mohamed Sherif, Mısır Milli Takımı’nda Mostafa Mohamed ile birlikte forma giyiyor.

Yazarlar