Galatasaray Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, Fenerbahçe'yi neden alkışladığını açıkladı

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, Fenerbahçe'yi neden alkışladığını açıkladı

11.04.2024 - 08:39 | Son Güncellenme:

Süper Kupa'da 7 Nisan'daki derbide Fenerbahçe’nin U19 takımı sahadan çekilirken, Arjantinli golcü kenara giderek alkışlamıştı. Deneyimli oyuncu merak edilen bu davranışına açıklık getirdi.

Galatasarayın yıldızı Mauro Icardi, Fenerbahçeyi neden alkışladığını açıkladı

Süper Kupa sadece 4 dakika sürdü, ancak yankıları ise günlerdir devam ediyor... TFF’yi protesto etmek amacıyla sahaya U19 takımıyla çıkan Fenerbahçe, bir süre mücadele ettikten sonra çekilmeyi planlamış, ancak Icardi’nin henüz 50. saniyede attığı gol, gündemin değişmesine yol açmıştı. Fenerbahçeli oyuncular, golün santrasını yapmadan, yöneticilerden gelen talimatla soyunma odasına doğru yönelmişlerdi. O anlarda en çok dikkat çeken detaylardan biri de golü atan Icardi’nin saha kenarına kadar gelerek alkış tutmaya başlamasıydı.

Haberin Devamı

'Yakın çevresine konuştu'

İlk bakışta, Mauro Icardi’nin oyuncularla alay ettiği yönünde yorumlar yapılsa da Arjantinli yıldız bu yanlış anlaşılmayı kısa sürede düzeltmek istedi. Tecrübeli santrfor, sosyal medyadan gelen yorumların ardından yakın çevresiyle görüşlerini paylaştı.

Galatasarayın yıldızı Mauro Icardi, Fenerbahçeyi neden alkışladığını açıkladı

‘Onlar isteneni yaptı’

Arjantinli yıldız, “Benim sahadaki oyunculara karşı olumsuz bir tavrım ve davranışım asla olamaz. Onlar kendilerinden isteneni yaptılar, diğeri farklı bir konu. Ben sadece gençleri alkışlamak istedim” ifadelerini kullandı.

Moral vermeye çalıştı

Icardi’nin aynı gün içerisinde U19 Ligi’nde maç oynayıp, sonra da kendilerine karşı mücadele etmek zorunda kalan genç oyuncuların durumuna çok üzüldüğü ve bu alkışlarla bir anlamda onları destekleyip, moral vermeye çalıştığı öğrenildi. Icardi, Fenerbahçe’nin sahadan çekilmesiyle birlikte kazanmayı garantiledikleri Süper Kupa’yı, takım arkadaşlarıyla birlikte coşku içerisinde kutlamış, ardından kendi aralarında oynadıkları idman maçında da hırsı ve çalışkanlığıyla ön plana çıkmıştı.

Yazarlar