Galatasaray Galatasaray'ın yıldızına Marsilya kancası! Transfer için harekete geçtiler

Galatasaray'ın yıldızına Marsilya kancası! Transfer için harekete geçtiler

12.03.2023 - 18:03 | Son Güncellenme:

Igor Tudor yönetimindeki Marsilya'da gelecek sezon adına transfer çalışmaları başladı. Ligue 1 ekibinin sarı-kırmızılılarda gösterdiği performansla dikkat çeken genç oyuncuyu transfer listesine dahil ettiği belirtildi.

Galatasarayın yıldızına Marsilya kancası Transfer için harekete geçtiler

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına kadro planlamasına başladı. Süper Lig devinin kadrosuna katmayı planladığı isimler için girişimlerini hızlandırdığı vurgulandı. Fransa'dan gelen haber sarı-kırmızılıları yakından ilgilendiriyor.

Haberin Devamı

Galatasaray'daki durumu merak konusu olan genç oyuncu için Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya'nın devreye girdiği iddia edildi. 22 yaşındaki futbolcunun Marsilya Başkanı Pablo Longoria'nın transfer listesindeki isimler arasında yer aldığı kaydedildi.

3 OYUNCUYLA ANLAŞMA SAĞLANDI

Galatasaray'da kurmaylar ara transfer ve tescil döneminde kadrosuna ilk olarak Kaan Ayhan'ı dahil etti. 28 yaşındaki milli stoper, satın alma opsiyonuyla birlikte Sassuolo'dan kiralandı. Galatasaray, kiralama ücreti olarak Serie A ekibine 400 bin euro ödendiğini Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Süper Lig devi ara transfer ve tescil döneminde kadrosuna bir dünya yıldızını dahil etti. Roma'da mutsuz olan Nicolo Zaniolo ile anlaşma sağlandı. Süper Lig devi, Nicolo Zaniolo için Roma'ya 15 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

Galatasarayın yıldızına Marsilya kancası Transfer için harekete geçtiler

Galatasaray'ın son hamlesi sol beke oldu. Süper Lig'den çekilme kararı alan Hatayspor'un Kanadalı sol beki Samuel Adekugbe sezon sonuna kadar kiralandı. 28 yaşındaki sol bekin sözleşmesinde 1 milyon euroluk satın alma opsiyonu maddesi bulunduğu açıklandı.

AYRILIKLAR YAŞANDI

Galatasaray'da Okan Buruk'un kadroda düşünmediği oyuncularla yollar ayrıldı. Haris Seferovic'in kiralık anlaşması sonlandırıldı. Metehan Baltacı tecrübe kazanması adına sezon sonuna kadar Spor Toto 1. Lig ekibi Manisa FK'ya kiralandı.

Galatasarayın yıldızına Marsilya kancası Transfer için harekete geçtiler

Galatasaray'da dördüncü kaleci konumuna gerileyen İsmail Çipe'nin sözleşmesi karşılıklı anlaşma sonucunda feshedildi. 28 yaşındaki eldiven Boluspor'la anlaşma sağladı. Patrick van Aanholt, PSV Eindhoven'a kiralandı.

SACHA BOEY'A MARSİLYA KANCASI

Fransız basınına yer alan habere göre; Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya, Galatasaray'dan Sacha Boey'un durumunu yakından takip etmeye başladı. Fransız ekibinin genç oyuncuyu kadrosuna katmakta istekli olduğu vurgulandı.

Galatasarayın yıldızına Marsilya kancası Transfer için harekete geçtiler

Marsilya'nın kiralık olarak kadrosunda bulundurduğu Nuno Tavares ve Issa Kabore'nin performansından memnun olmadığı aktarıldı. Fransa Ligue 1 ekibinin iki oyuncuyu kadroda tutmasının beklenmediği ve gelecek yaz transfer döneminde sağ ve sol beke mutlaka takviye yapması gerektiği belirtildi.

Haberin Devamı

Marsilya Başkanı Pablo Longoria'nın transfer listesindeki isimlerden birinin Galatasaray forması giyen Sacha Boey olduğu vurgulandı. Rennes altyapısında yetişen oyuncunun sağ bekin yanı sıra sol bekte de kullanılabileceği kaydedildi.

DEVLER PEŞİNE DÜŞTÜ

Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkat çeken Sacha Boey için geçtiğimiz günlerde Arsenal'ın da devreye girdiği öne sürülmüştü. Sacha Boey ile ilgilenen diğer kulüplerin Newcastle United ve Crystal Palace olduğu belirtilmişti.

Galatasarayın yıldızına Marsilya kancası Transfer için harekete geçtiler

22 yaşındaki Fransız sağ bek bu sezon Galatasaray'da 22 maçta forma şansı buldu. Sacha Boey bu karşılaşmalarda 2 gol pası verdi. Genç oyuncunun sarı-kırmızılılar ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Sacha Boey'un güncel piyasa değeri 6 milyon 500 bin euro.

Rennes altyapısında yetişen Fransız oyuncu, 2020-2021 sezonunu Dijon'da kiralık olarak geçirdi. Galatasaray geçtiğimiz sezon başında Sacha Boey için Rennes'e 1 milyon 150 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

Yazarlar