Galatasaray Galatasaraylı Berkan Kutlu için Avrupa'dan resmi teklif!

Galatasaraylı Berkan Kutlu için Avrupa'dan resmi teklif!

30.01.2023 - 22:15 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de 10'da 10 yaparak en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'da Berkan Kutlu'ya Avrupa'dan resmi teklif geldi.

Galatasaraylı Berkan Kutlu için Avrupadan resmi teklif

Transfer dönemine hızlı giriş yapan Galatasaray'da sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'nin 4 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'da Berkan Kutlu'ya Avrupa'dan resmi teklif geldi.

Haberin Devamı

İLK TRANSFER KAAN AYHAN
Galatasaray, Giresunspor maçının ardından Kaan Ayhan transferini KAP’a bildirdi. Galatasaray’dan yapılan açıklamada; “Profesyonel futbolcu Kaan Ayhan’ın kulübümüze geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü US Sassuolo Calcio s. r. l ile resmi görüşmelere başlanmıştır.” denildi.

Galatasaraylı Berkan Kutlu için Avrupadan resmi teklif

DURSUN ÖZBEK: 5-6 FUTBOLCUMUZA TEKLİFLER VAR
Ocak Ayı Olağan Toplantısı'nda konuşan Başkan Dursun Özbek, futbol takımının başarılı olmasından dolayı futbolculara gelen tekliflerin arttığına vurgu yapmış, “Ben ve arkadaşlarım bunu hiç hissettirmeden, gündeme getirmeden, başarı odaklı, Cumhuriyet’imizin 100. yılında hedefimizi hiç değiştirmedik. Fakat Galatasaray, yüklendiği misyonlar çerçevesinde hiçbir zaman böyle olamaz. Galatasaray’ın sportif manada eksiklerini gözetmeden çalışıyoruz. Mağazacılıkta satışlarımız iyi, iyi bir takım kurduk. Gelirlerimiz de artmış vaziyette. Futbol takımımızın başarılı yürüyüşü sayesinde futbolda değerimiz giderek artıyor. Sezon başında dünya piyasalarından 1 futbolcumuza talep vardı. Bugün 5-6 futbolcumuza hatırı sayılır transfer talepleri var” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

BERKAN KUTLU İÇİN RESMİ TEKLİF!
Son dönemde Galatasaray'ın en kilit isimlerinden olan Berkan Kutlu'ya İtalya'dan talip çıktı. Serie A'da topladığı 8 puanla son sırada yer alan ve kadrosunu güçlendirme adına transfer çalışmalarına hız veren Cremonese, milli orta saha için Sarı Kırmızılı ekibe resmi teklifini sundu.

Galatasaraylı Berkan Kutlu için Avrupadan resmi teklif

ZORUNLU SATIN ALMA OPSİYONU: 4 MİLYON EURO
Berkan'ı sezon sonuna kadar kiralamak isteyen İtalyan ekibi, sözleşmeye 4 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonu da ekledi. Milli oyuncuya yarım sezon için 700 bin Euro öneren Cremonese, Galatasaray'ın cevabını beklemeye başladı. 31 Ocak'ta İtalya'da ara transfer döneminin sona erecek olması nedeniyle İtalyan temsilcisinin Sarı Kırmızılılar'dan bir an önce cevap almak istediği öğrenildi.

CLERMONT DA İLGİLENDİ
Sezon başında bir süre formasından uzak kalan Berkan, Lucas Torreira'nın yokluğunda Sivasspor ve Ankaragücü maçlarında bulduğu şansı iyi değerlendirmiş, devam eden süreçte Okan Buruk'un vazgeçilmezleri arasına girmişti. Ligue 1'de 8. sırada bulunan Clermont da milli oyuncuyla ilgilenirken Cremonese en ciddi hamleyi yaparak teklifini sundu.

Haberin Devamı

4 MİLYON EURO'YA GELDİ
Temmuz 2021'de 4 milyon Euro bonservisle Alanyaspor'dan transfer edilen başarılı orta saha, Sarı Kırmızılı formayla çıktığı 68 resmi maçta 1 gol, 5 asistle oynadı. A Milli Takım formasını da 7 kez giyen 25 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 4 milyon Euro.

Galatasaraylı Berkan Kutlu için Avrupadan resmi teklif

SEVILLA NELSSON'UN PEŞİNDE
İspanya basınında yer alan habere göre; La Liga takımlarından Sevilla'nın Marcao'nun ardından Galatasaray'daki hedefi Victor Nelsson... İspanyol ekibi, Danimarkalı stoperin 25 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödemeyi gözden çıkardı. Transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

Eğer Victor Nelsson'un transferi 25 milyon Euro karşılığında gerçekleşirse Galatasaray tarihinin en pahalı oyuncu satışı olacak. Sarı-kırmızılıların şu ana kadarki en pahalı satışı ise 16 milyon euro ile Badou Ndiaye olmuştu.

Haberin Devamı