Galatasaray Galatasaraylı yıldızın eşi ayrılığı açıkladı! 'Yaşayacağımız son yıl'

Galatasaraylı yıldızın eşi ayrılığı açıkladı! 'Yaşayacağımız son yıl'

03.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da kısa sürede gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken yıldız futbolcu hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Söz konusu oyuncunun eşi, sarı-kırmızılı takımdaki son yılı olduğunu söyledi.

Geride kalan sezonun başında Galatasaray'a transfer edilen ve kısa sürede taraftarın sevgilisi haline gelen yıldız futbolcu hakkında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Söz konusu futbolcunun eşi, yaptığı açıklamada 'Bu son yılımız' ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

GALATASARAY TURLADI
Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Galatasaray, Zalgiris ile karşı karşıya geldi. D Smart'tan yayınlanan mücadeleyi Galatasaray 1-0 kazandı.

ANGELINO VE KAAN KADROYA KATILDI

Galatasaray'da savunma hattına şu ana kadar 2 takviye yapıldı. Sarı-kırmızılılar, Sassuolo'dan kiraladığı Kaan Ayhan'ın bonservisini aldı. 28 yaşındaki milli stoper için 2 milyon 800 bin euro bonservis bedeli ödendi.

Süper Lig devi sol bek pozisyonunu ise Angelino ile güçlendirdi. 26 yaşındaki sol bek satın alma opsiyonuyla birlikte kiralandı. İspanyol oyuncu için 1 milyon 500 bin euro kiralama bedeli ödendi. Angelino'nun satın alma opsiyonunun 6 milyon euro olduğu aktarıldı.

FORVET HATTINDA YENİ İSİMLER

Galatasaray'da forvet hattına da önemli isimler dahil edildi. Sarı-kırmızılılar, 23 yaşındaki milli futbolcu Halil Dervişoğlu ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Al Nasr'da forma giyen Cedric Bakambu'nun bonservisi 700 bin euro karşılığında alındı. Kongolu santrforla 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Haberin Devamı

Galatasaraylı yıldızın eşi ayrılığı açıkladı Yaşayacağımız son yıl

ZAHA İLE 3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Fenerbahçe'nin uzun süre görüşmelerde bulunduğu Wilfried Zaha'yı renklerine bağladı. Sarı-kırmızılılar, Crystal Palace'tan ayrılan Fildişi Sahili uyruklu hücumcuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı.

MAURO ICARDİ TRANSFERİNİ KAP'A BİLDİRDİ

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, forvet hattına Mauro Icardi'yi dahil etti. Galatasaray'dan Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero ve kulübü SAS Paris Saint Germain Football ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne, 4 sezona yayılmış taksitlerle, 10.000.000 EUR transfer bedeli ödenecektir. Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 3 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 6.000.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir."

Galatasaraylı yıldızın eşi ayrılığı açıkladı Yaşayacağımız son yıl

KEREM DEMİRBAY GALATASARAY'DA

Galatasaray'ın yeni transferi Kerem Demirbay'ı resmen açıkladı. Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde:

Haberin Devamı

"Profesyonel futbolcu Kerem Demirbay ve kulübü Bayer 04 Leverkusen Fussball GmbH ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Futbolcunun eski kulübüne, 3.700.000 EUR transfer bedeli ödenecektir.

Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 3 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 1.000.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir."

MERTENS'İN EŞİ AÇIKLADI

Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens'in eşi Kat Kerkhofs, Türkiye'de son yıllarını geçirdiklerini açıkladı.

Kat Kerkhofs, yaptığı açıklamada, "Bir yıldır İstanbul'da yaşıyoruz. Her şey çok çabuk geçti. Şimdi ikinci ve aynı zamanda son yılımıza giriyoruz." dedi.

"BU SON YILIMIZ OLACAK"

Leuven doğumlu Mertens'in eşi olan Kerkhofs, "Bu yurtdışında yaşayacağımız son yıl. Bir yıl daha tadını çıkaracağız. Belçika'ya dönmek zor olacak. Yurtdışında çok uzun süre yaşadık. Belçika'da olmak her zaman güzel ama ben de çok çabuk yoruluyorum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Galatasaraylı yıldızın eşi ayrılığı açıkladı Yaşayacağımız son yıl

OH LEUVEN'E DÖNECEK Mİ?

Dries Mertens'in eşi, gelecek planları hakkında da konuştu. Mertens'in futbola başladığı OH Leuven'e dönüp dönmeyeceğiyle ilgili soruya, "Zaten çok seyahat edeceğiz." diyerek üstü kapalı cevap verdi.

Haberin Devamı

SÖZLEŞMESİ OTOMATİK UZADI

Napoli'den ayrıldıktan sonra boşa çıkan Dries Mertens geçtiğimiz sezon başında sarı-kırmızılılara imza atmıştı. 36 yaşındaki yıldız futbolcu sarı-kırmızılılarda geride kalan sezonda 33 resmi maçta forma şansı buldu. Dries Mertens bu müsabakalarda 7 gol sevinci yaşadı. Belçikalı oyuncu aynı zamanda 4 asist üretti. Dries Mertens'in 25 maçta şans bulmasının ardından sözleşmesindeki 1 yıllık opsiyon devreye girdi.

Anderlecht altyapısında futbola başlayan Dries Mertens daha sonra Gent, Eendracht Aalst, AGOVV, Utrecht, PSV Eindhoven ve Napoli formaları giydi. 36 yaşındaki on numaranın sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Dries Mertens'in güncel piyasa değeri 3 milyon euro. Belçika Milli Takımı'nda 109 maça çıkan Dries Mertens, 21 gol atma başarısı gösterdi.

Galatasaraylı yıldızın eşi ayrılığı açıkladı Yaşayacağımız son yıl