21.02.2020 - 21:32 | Son Güncellenme:
Skorer
Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor, Aytemiz Alanyaspor'u evinde konuk etti.
Demir Grup Sivasspor, VAR incelemesinin ardından 8. dakikada penaltı kazandı.
Bu sezon ilk kez penaltı atışı kazanan Sivasspor'da topun başında Mert Hakan Yandaş geçti.
Yıldız isim topu ağlarla buluşturdu.
Sivasspor'da Mert Hakan'ın attığı golden sonra Alanyaspor yedek kulübesinin önünde sevinmesi tepki yarattı.
Alanyaspor'da teknik direktör Erol Bulut, Mert Hakan'ın hareketine kızdı.
Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay hemen o bölgeye giderek ortamı sakinleştirmek istedi.
Mert Hakan da yanlış anlaşıldığını belirtip özür diledi.
Öte yandan Mert Hakan'ın gol sevinciyle ilgili bir iddia ortaya atıldı
Kupa maçında Erol Bulut'un Fatih Terim karşısında yaptığı gol sevincini Mert Hakan Yandaş'ın Erol Bulut'a karşı yapması dikkat çekti.
Özellikle sosyal medyada taraftarlar bu durumu gönderme olarak yorumladı.
Muhabirin "Mert Hakan'ın golden sonra gol sevincini sizin önünüzde yaşaması konuşuldu. Neler söylersiniz?" sorusuna Erol Bulut, "Kendisi bana anlattığında taraftarlarla problemi olmuş. Onlara yaptığı hareket. Tabi bizim önümüzde olmamalıydı ama ben niyetine inanıyorum." dedi.
Mert Hakan Yandaş ise konuyla ilgili olarak, "Gol sevincimde kesinlikle Erol hocaya karşı yapılmış bir hareket değil. 4 haftalık yaşadığım bir doluluk var. Gözlerimi kapattım zaten o an. Yanlış anlaşıldıysa Alanyaspor camiasından özür dilerim." dedi.
CANLI BAHİS, Misli.com'da başladı! Maç listesini görmek için buraya tıklayın!