28.12.2020 - 07:55 | Son Güncellenme:
Medipol Başakşehir'in Slovak yıldızı Martin Skrtel, Kasımpaşa maçında sakatlandı. Skrtel, 50. dakikada gelişen Kasımpaşa kontratağında geriye doğru koşarken ve hiçbir futbolcunun müdahalesi olmamışken yerde kaldı.
Slovak stoper, acı içinde kenara doğru bağırdı. Hakem Fırat Aydınus, pozisyon sona erince hemen oyunu durdurdu ve sağlık ekiplerini çağırdı. Skrtel, acı içinde sedyeye alınarak ambulansla hastaneye götürüldü.
Turuncu-lacivertli kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, takımın Kasımpaşa ile oynadığı maçın ikinci yarısında topsuz alanda koşarken yerde kalan ve oyuna devam edemeyen Skrtel'in yapılan ilk kontrollerinde, sol ayak aşil tendonunun koptuğu belirlendi.
Ameliyat edilecek oyuncunun, en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı aktarıldı.
Skrtel hakkında konuşan Yusuf Erdoğan, "Maçın önüne geçen bir durum var. Skrtel'in aşil tendonu kopmuş galiba. Ben tekme sesi sandım. İnanılmaz bir ses geldi ayağından. Buradan geçmiş olsun diyorum" dedi.
Başakşehir yardımcı teknik direktörü İrfan Saraloğlu: "Kaybedilen 2 puan var. Skrtel maalesef çok sempatik değil durumu. Muhtemelen aşil tendonu koptu. Kısa süre içerisinde operasyon ve tedavisi olacaktır. Hastaneye götürüyorlar. Bizi çok üzdü."
250 TL'ye varan hoş geldin bonusu Misli.com'da Hemen oynamak için buraya tıklayın!