06.10.2021 - 09:52 | Son Güncellenme:
Sezona şampiyonluk özlemini dindirmek hedefiyle giren Fenerbahçe'de işler yolunda giriyor. Sarı-lacivertli takım galibiyet serisi yakalayıp şampiyonluk iddiasını gözler önüne serdi.
Vitor Pereira'nın öğrencileri sırasıyla Giresunspor, Hatayspor ve son olarak Kasımpaşa'yı aynı skorla 2-1 yendi. Sarı-lacivertliler bu sonuçla 8 hafta sonunda 19 puanla milli araya lider girdi.
Portekizli teknik adam, özellikle UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig'deki yoğun maç trafiğini düşünerek Süper Lig'de rotasyona gitti. 8 maça farklı 11 çıkaran Pereira, yıldız oyuncuların bu zorlu süreçte yıpranmamasını sağladı.
Fenerbahçe'de Altay Bayındır performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. 23 yaşındaki eldiven, 8 golle Hatayspor'un kalesini koruyan Münir ile birlikte en az gol yiyen kaleci konumunda.
Başarılı performansıyla A Milli Takım'a kadar yükselen Altay'a Ajax'ın ciddi ilgisi sürüyor. Kadıköy'de sarı-lacivertli eldiveni izleyen Hollanda devi, devre arasında Fenerbahçe yönetimine teklif yapacak.
Hollanda Ligi'nde oynadığı son Utrecht maçından 1-0'lık mağlubiyetle ayrılan kırmızı-beyazlı ekipte yeni bir kaleci transferi yapılması gerektiğine dair fikir birliğine vardı.
Doping cezası alan Andre Onana Inter yolunda. İtalyan ekibi ile anlaşmaya varan Hollanda temsilcisinin, 25 yaşındaki kaleci yerine 2 ismi listesinde tuttuğu kaydedildi.
Hollanda basını, Ajax Futbol Direktörü Marc Overmars'ın, Ocak ayında Altay Bayındır için Fenerbahçe'nin kapısını çalacağını duyurdu. Haberde Altay'ın alternatifinin Jasper Cillessen olduğu ifade edildi.
Altay Bayındır; Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı'nın forma giydiği Lille'in yanı sıra İngiliz ekiplerinin de yakın markajında.
Fenerbahçe yönetimi, 23 yaşındaki kaleci için bonservis bedelini belirledi. Sarı-lacivertliler, Ajax ile 20 milyon eurodan pazarlıklara başlayacak.
YENİ ÜYE OLANLARA 10 TL HEDİYE Hemen oynamak için buraya tıklayın!