Galatasaray bu iki futbolcudan birini satarak devre arasında yapacağı takviyeler yaratacak. Diğer taraftan sözleşmesinde 4 milyon dolarlık opsiyon maddesi bulunan Mostafa Mohamed’in bonservisinin alınıp satılması da seçenekler arasında yer alıyor.
Sarı-kırmızılılar yüksek maliyetleri bulunan ve sözleşmeleri bu sezonun sonunda sona erecek Feghouli ve Babel gibi isimlerle de yolları ayırmayı planlıyor.
Galatasaray'da bu sezonun en parlak performans gösteren isimlerinden olan Marcao'nun sözleşmesi 2024'te sona erecek. Brezilyalı savunmacıya özellikle İtalyan ekiplerinin yakın ilgisi bulunuyor. Marcao bu sezon sarı-kırmızılı formayla 19 mücadelede forma şansı buldu.
Sarı-kırmızılı takımda gösterdiği performansla Fransız kulüplerinin radarına giren Kerem Aktürkoğlu bu sezon 30 resmi maçta forma giydi. 23 yaşındaki oyuncu bu mücadelelerde 6 gol ve 5 asist üretti.
Süper Lig devinde bonservisinin alınması gündemde olan Mostafa Mohamed bu sezon 27 karşılaşmada oynadı. 24 yaşındaki Mısırlı santrafor 5 gol ve 1 asist üretti.
Galatasaray'da 2021-2022 sezonunda 24 mücadelede forma giyen Ryan Babel rakip fileleri 1 kez havalandırdı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli oyuncu aynı süreçte 1 asist üretti.
Galatasaray'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan bir diğer isim olan Sofiane Feghouli bu sezon 22 maçta forma şansı buldu. Tecrübeli oyuncu bu mücadelelerde 4 gol attı. Cezayirli yıldız aynı süreçte 3 asist üretti.