Dünyadan Futbol Garry Rodrigues'ten Fatih Terim'e övgü dolu sözler!

Garry Rodrigues'ten Fatih Terim'e övgü dolu sözler!

01.01.2024 - 21:06 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nde forma giyen Garry Rodrigues, Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim hakkında övgü dolu sözler kullandı.

Garry Rodriguesten Fatih Terime övgü dolu sözler

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'nde forma giyen Garry Rodrigues, Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Galatasaray'da Terim'le birlikte çalışma fırsatı bulan ve şampiyonluk sevinci yaşayan Garry Rodrigues, Fatih Terim hakkında övgü dolu sözler kullandı.

Garry Rodrigues'in Fatih Terim sözleri şu şekilde:

Mükemmel bir teknik direktör, çok tecrübeli. Kariyerim boyunca çalıştığım en iyi teknik direktörlerden biri olduğunu söyleyebilirim. Onu benim gözümde özel kılan şey oyuncularını ne kadar önemsediği. Onlara çok güveniyor, her zaman yanlarında oluyor ve onları anlıyor.

O bir centilmen ve her zaman sözünü tutar. Bu çok önemli bir şey. Oyuncuları yönetmesi onun en büyük özelliği. Futbol felsefesi açısından, Galatasaray'da birlikteyken çok agresif bir futbol oynardık. Rakibe büyük bir yoğunluk ve baskı uygulayan hızlı bir futbol.

Haberin Devamı

Bu benim çok sevdiğim bir tarz, Galatasaray ve Panathinaikos gibi şampiyonluk mücadelesi veren takımlara yakışıyor, onunla Türkiye'de iki kez şampiyon olduk ve çok iyi bir takımımız vardı.

Yazarlar