Trabzonspor Gary Medel'den kötü haber

Gary Medel'den kötü haber

20.07.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’un transfer listesindeki Şilili savunma oyuncusu, Avrupa kupalarında mücadele eden bir takımda oynamak istediğini belirterek bordo-mavili kulübün teklifini geri çevirdi.

Gary Medelden kötü haber

Trabzonspor’un transfer listesindeki Şilili futbolcu Gary Medel, bordo-mavili formayı giymek istemedi.

Haberin Devamı

Karadeniz ekibinin yanı sıra, Meksika kulübü Tigres’in de kadrosuna katmak için yoğun uğraş verdiği tecrübeli savunma oyuncusunun, bu iki ekibin de oldukça iyi tekliflerine rağmen olumsuz yanıt ilettiği öğrenildi.

Son olarak Şili ile Konfederasyon Kupası’nda boy gösteren Interli futbolcunun menajerine, ‘üst düzey bir kulüpte forma giymek istiyorum’ diyerek, Avrupa kupalarında mücadele eden takımlar ile görüşmesi talimatını ilettiği belirlendi.

Transfer çalışmalarını erkenden noktalamak isteyen Trabzonspor yönetimin Medel’in bu tavrı karşısında listede bulunan alternatif isimler üzerine yoğunlaştığı bildirildi. Bordo-mavili yönetimin Slovakya’da hazırlık maçları ve taktiksel çalışmaların ağırlıklı olacağı 2. etap kamp çalışmalarına transferleri yetiştirmek istediği, bunun için de temaslarını hızlandırdığı ifade edildi.

Haberin Devamı

Gary Medel, Şili Milli Takımı’nın önemli oyuncuları arasında yer alıyor.

Yazarlar