Gaziantep FK Gaziantep FK'da Marius Sumudica dönemi sona erdi

Gaziantep FK'da Marius Sumudica dönemi sona erdi

06.03.2024 - 15:49 | Son Güncellenme:

Gaziantep Futbol Kulübü, Teknik Direktör Marius Sumudica ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Gaziantep FKda Marius Sumudica dönemi sona erdi

Gaziantep FK'da Marius Sumudica dönemi resmen sona erdi. Kulüpten yapılan açıklamada "Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulumuz, Teknik Direktör Marius Sumudica ile gündeme ilişkin konuları konuşmak üzere bir araya gelmiştir. Karşılıklı fikir alışverişi sonucu, Marius Sumudica kulübümüze ve şehrimize olan sevgi ve saygısından ötürü kan değişikliğinin takım için daha doğru olduğu düşüncesini sunmuş, bu doğrultuda yönetim kurulumuzla da görüş birliğine varılmıştır. Teknik Direktör Marius Sumudica ve değerli ekibine katkılarından dolayı teşekkür eder, kariyerinin bundan sonraki bölümünde başarılar dileriz." denildi.

Haberin Devamı

4 ADAY VAR

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, yeni teknik adam arayışlarına başladı.

Ligde oynadığı son 3 maçta 1 puan alan ve teknik direktör Marius Sumudica ile yollarını ayıran Gaziantep, 4 teknik adamı gündemine aldı.

Gaziantep FK, teknik direktör listesine; Rıza Çalımbay, Ömer Erdoğan, Hamza Hamzaoğlu ve Recep Uçar'ı ekledi. Kulüp, kısa süre içerisinde listesindeki teknik direktörlerle temaslara başlayacak.

Bu sezon Erdal Güneş ve Marius Sumudica ile çalışan Gaziantep FK, 28 haftası geride kalan ligde 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 14 mağlubiyet aldı. Kulüp, topladığı 28 puanla Süper Lig'de 18. sırada yer alıyor.

 

Yazarlar