Anadolu Kulüpleri Gaziantepspor, Kartal'ı gözüne kestirdi

Gaziantepspor, Kartal'ı gözüne kestirdi

10.12.2014 - 13:24 | Son Güncellenme:

Gaziantepspor hafta sonu sahasında konuk edeceği Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürürken teknik direktör Okan Buruk, 3 puan alarak mağlubiyet serilerine son vermeyi hedeflediklerini söyledi.

Gaziantepspor, Kartalı gözüne kestirdi

Ligde oynadığı son 3 maçı da kaybederek taraftarını üzen kırmızı siyahlı ekip, Beşiktaş maçı hazırlıklarına Celal Doğan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti. Okan Buruk nezaretinde yapılan antrenmanda oyuncular düz koşu ve topla çalışma yaptı.

Haberin Devamı

Son 3 haftadır aldıkları kötü sonuçlar ile taraftarı üzdüklerini hatırlatan Okan Buruk, antrenmandan önce Beşiktaş'ın ligin en formda takımlarından birisi olduğunu belirtti. Ligde tüm takımların sürprizler yapabildiğini anlatan Okan Buruk, şöyle konuştu:

"Zorlu maçlar oynanıyor. Formda olan Beşiktaş'a karşı sahamızda oynayacağımız maçta taraftar desteğine ihtiyacımız var. İyi bir takıma karşı oynayacağız. Bundan önce 3 büyük takım Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'la kafa kafaya oynadık. Formda bir takım olan Beşiktaş'a karşı da gerekli önlemleri alıp kazanmak için oynayacağız. Kazanarak 3 haftadır oluşan mağlubiyet serisine de son vermek istiyoruz."

Kırmızı siyahlı futbolcu Mustafa Durak da zorlu Beşiktaş maçını kazanmak istediklerini vurguladı.