Beşiktaş Gedson Fernandes'e patladı! 'Hayal kırıklığım'

Gedson Fernandes'e patladı! 'Hayal kırıklığım'

13.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 6'ncı haftasında Beşiktaş, Başakşehir'i konuk etti. Zorlu müsabakayı kazanan taraf 1-0'lık skorla Başakşehir oldu. Spor yorumcusu Erman Özgür, Beşiktaş - Başakşehir maçının ardından Gedson Fernandes'i "hayal kırıklığı" olarak nitelendirdi.

Gedson Fernandese patladı Hayal kırıklığım

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 6'ncı haftasında Başakşehir'le karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar kritik mücadelede rakibine 1-0 mağlup oldu. Heyecan dolu müsabakanın ardından Tivibu Spor yorumcusu Erman Özgür değerlendirmelerde bulundu. Erman Özgür, Gedson Fernandes'in performansını eleştirdi.

Haberin Devamı

Gedson Fernandes'i hayal kırıklığı olarak nitelendirdi ve "Hayal kırıklığım Gedson Fernandes. Evet çok koşabilirsin, top kazanabilirsin, her haftanının istatistiğinde bu haftanın en çok koşan oyuncusu olabilirsin ama ceza yayının üzerinde yarım saatte 3 tane iyi şut atabileceğin, ayak içi vuruş yapabileceğin pozisyonda bunları yapamazsan Josef dönünce veya Dele Alli gelince, kenarda oturursun" dedi.

Haberin Devamı

Büyük takımlarda forma giydiğinde skora katkı yapmanın önemini vurgulayan Erman Özgür, "Futbol büyük takımlarda oynuyorsan bir ekstra işidir. Gedson Fernandes skor tabelasına ucundan bile dokunmazsa o zaman sıkıntı çıkar bu işte. Gedson Fernandes, Beşiktaş'ın orta sahasında..." diye konuştu.

Haberin Devamı

Gedson Fernandese patladı Hayal kırıklığım

Berkay Vardar'dan skor tabelasına katkı yapmasını beklemediğini belirten Erman Özgür, "Mesela ben Berkay Vardar'dan bunu beklemiyorum. Çocuğun görev tanımında kes, yanındakine ver, sarı kart görmeden atağı bitir var" ifadelerini kullandı.

Gedson Fernandes'i yorumlamaya devam eden Erman Özgür sözlerini şu şekilde noktaladı:

"Gedson Fernandes'in görev tanımında, mutlaka 8 numara gibi iki ceza sahası arası var. Ve rakip takım karşısında skor tabelasını değiştirmek var. Fırsat geldi mi? 3 tane. Karşılığı sıfır. Bugün 2 maç oynamış oyuncuyu, Dele Alli'yi aradı Beşiktaş. O pozisyonlardan birini bulur ve golü yapabilirdi."