Diğer Gel Beraber Koşalım!

Gel Beraber Koşalım!

20.03.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Vodafone 14. İstanbul Yarı Maratonu, 7 Nisan 2019 Pazar günü 100 ülkeden 10 bin sporcuyu “Gel Beraber Koşalım” sloganı ile bir araya getirecek.

Gel Beraber Koşalım

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından Vodafone’un isim sponsorluğunda düzenlenecek Vodafone 14. İstanbul Yarı Maratonu, 7 Nisan 2019 Pazar günü 100 ülkeden 10 bin sporcuyu “Gel Beraber Koşalım” sloganı ile bir araya getirecek.

Haberin Devamı

Etkinliğin basın toplantısı Sepetçiler Kasrı’nda İBB Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, Spor İstanbul Genel Müdürü Abdulhalim Aksu, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintımar ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy’un katılımıyla gerçekleşti.

Göksel Gümüşdağ, “İlkbahardan yaza girerken böyle güzel bir mevsimde, güzel bir havada herkesi yarı maratona bekliyoruz. Her sene daha fazla sporcu, daha fazla katılımcı görmek istiyoruz” derken, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy ise, “Şehir maratonları sadece bir spor aktivitesi değil aynı zamanda kentlerin tanıtımına, global marka olmasına ve kültürel değere çok önemli katkı sağlıyor. Biz de Vodafone İstanbul Yarı Maratonu ile birlikte İstanbul’un global bir marka olmasına katkıda bulunuyor olmaktan mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’nun kayıtları 29 Mart’a kadar devam edecek.