Fenerbahçe Gelecek gençlikte

Gelecek gençlikte

16.07.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de Ali Koç’un başkanlığı döneminde genç futbolculara olan yatırım devam ediyor.

Gelecek gençlikte

Fenerbahçe’de Ali Koç’un başkanlığı döneminde genç futbolculara olan yatırım devam ediyor. Sportif Direktör Damien Comolli öncülüğünde futbolda yeni bir dönem başlatan sarı-lacivertli kulüp son 2 aylık süreçte 3 parlayan gence ekonomik olarak çok ciddi yatırım yaptı.

Haberin Devamı

Altınordu’nun gelecek vaat eden yıldızları kaleci Berke Özer ve sağ kanat Barış Alıcı ile NEC Nijmegen’den oyun kurucu Ferdi Kadıoğlu’na 5 milyon euroya yakın bir harcama yapan Fenerbahçe, bu transferlerde scouting sistemini devreye soktu. Scoutların da onayıyla gerçekleşen ve yoğun bir izleme programına tabii tutulan genç futbolcuların kısa sürede direkt olarak A takıma kazandırılması hedefleniyor.

Ferdi kampta

Hollanda ekibi NEC Nijmegen’den transfer edilen Ferdi Kadıoğlu dün İsviçre’ye giderek kampa katıldı. Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzalayan 18 yaşındaki yetenekli futbolcu, Teknik Direktör Phillip Cocu ve takım arkadaşlarıyla tanışırken idmana da çıktı.

Brandalı önlem

İsviçre kampında antrenmanların ilk 20 dakikalık bölümünü medyaya açan Teknik Direktör Phillip Cocu, taktik çalışmaların takip edilmesini istemiyor. Hollandalı hoca bu nedenle idman sahasının demir parmaklıklarla çevrili olan bölümünü branda ile kapattırdı. Böylece sahada yapılan çalışmaların dışarıdan takip edilmesinin önüne geçildi.

Haberin Devamı

Yazarlar