Gençlerbirliği Gençlerbirliği'nin yeni yıldızı: Arda Kızıldağ

Gençlerbirliği'nin yeni yıldızı: Arda Kızıldağ

08.12.2020 - 17:38 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de bu hafta namağlup tek takım olan Alanyaspor'u evinde konuk eden Başkent ekibi sahadan 2-1'lik galibiyet aldı. Türk futboluna kazandırdığı genç futbolcular ile bilinen Gençlerbirliği'nde 98'li Arda Kızıldağ'nın performansı göze çarpıyor.

Gençlerbirliğinin yeni yıldızı: Arda Kızıldağ

Süper Lig’de sahasında ağırladığı Alanyaspor’u 2-1 mağlup ederek 6 hafta sonra galibiyet yüzü gören Gençlerbirliği, moral depoladı. Türk futboluna sunduğu oyuncularla adeta futbolcu fabrikası olan Başkent temsilcisinde yeni bir yıldız adayı doğuyor.

Haberin Devamı

PERFORMANSI DİKKAT ÇEKTİ
Ümit Milli Takım’da da forma giyen 98 doğumlu Arda Kızıldağ, son haftalardaki forma şansını iyi değerlendirirken performansıyla da dikkat çekmeye başladı.

AVRUPA'DAN İKİ KULÜBÜN RADARINDA
Gösterdiği performans ile geçtiğimiz sezondan beri Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Arda Kızıldağ'ın geleceği merak konusu.

7 MAÇA ÇIKTI
Bu sezon Ankara temsilcisi Gençlerbirliği'nde biri Türkiye Kupası olmak üzere toplamda 7 maça çıkan genç yıldızın henüz golü bulunmuyor. Futbola Gençlerbirliği alt yapısında başlayan Arda, tecrübe kazanması için Hacettepe’ye kiralandıktan sonra tekrar takıma geri dönmüştü.

Yazarlar