Konferans Ligi Georgi Dermendjiev'den Fenerbahçe vurgusu! 'Gerçekten çok güçlüler'

Georgi Dermendjiev'den Fenerbahçe vurgusu! 'Gerçekten çok güçlüler'

25.10.2023 - 19:31 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nun 3'üncü haftasında Fenerbahçe'ye konuk olacak Ludogorets'te teknik direktör Georgi Dermendjiev, maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Georgi Dermendjievden Fenerbahçe vurgusu Gerçekten çok güçlüler

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın harika bir takım oluşturduğunu kaydeden Georgi Dermendjiev, “17 maçlık galibiyet serisi yakaladılar bu bir tesadüf değil. Bizim için böyle bir takıma karşı oynamak mutluluk verici. Fenerbahçe ile ilk maçım olmasına da çok seviniyorum. Böyle takımlara karşı oynamak takımımı da güçlendirecektir. Çok zor olacağının farkındayım” dedi.

Haberin Devamı

Dermendjiev, Fenerbahçe karşısında beraberliğin kendisini tatmin edeceğini dile getirerek, “Futbolcuların da özgüvenini artırır. Gruplarda bir puan daha kazanmamız bizim için iyi olacaktır. Çünkü daha çok zaman var. Ludogorets grubu ikinci sırada bitirebilir” diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam, sarı-lacivertli futbolcuların çok güçlü olduklarını dile getirerek, “Fenerbahçe’nin durumundan ve liderliğinden bu belli oluyor. Taktik ve yeni bir dizayn tabii olacak. İnşallah başarılı oluruz” ifadelerini kullandı.