Magazin Gerard Pique'yi yakan 'İntikam' fotoğrafı! Shakira'dan ayrılığı sonrası ortaya çıktı

Gerard Pique'yi yakan 'İntikam' fotoğrafı! Shakira'dan ayrılığı sonrası ortaya çıktı

22.06.2022 - 09:47 | Son Güncellenme:

Barcelona yıldızı Gerard Pique ile dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira geçtiğimiz haftalarda ayrıldıklarını açıklamıştı. İspanyol futbolcu için ihanet iddiaları tazeliğini korurken Pique gittiği etkinlikte bir kadınla görüntülendi. Fotoğrafın 'İntikam' için çekildiği ortaya çıktı.

Gerard Piqueyi yakan İntikam fotoğrafı Shakiradan ayrılığı sonrası ortaya çıktı

Geçtiğimiz haftalarda İspanyol futbolcu Gerard Pique'nin sevgilisi Shakira’yı aldattığı iddiaları gündeme gelmişti. İddiaların ardından çift ayrılık kararını resmen açıkladı. İhanet iddiaları tazeliğini korurken Pique etkinlikte bir kadınla görüntülendi.

Haberin Devamı

SHAKİRA'DAN ŞAŞIRTAN HAMLE
Ünlü şarkıcı, 'ihanet' söylentilerinin ardından oyuncu Chris Evans'ı Instagram'da takibe almıştı. Evans da Shakira'nın takibine vakit kaybetmeden karşılık verince 'aşk' dedikoduları hızla yayılmaya başlamıştı. Ancak dünyaca ünlü şarkıcı, Evans sonrası da durmamış ve birçok erkek ünlüyü takip etmişti.

‘EVDEN KOVDU’ İDDİASI
İspanyol medyasına göre Pique aldatma olayının ardından Shakira tarafından evden kovulmuş ve birkaç hafta ayrı yaşamıştı. Aldatma iddialarının gündeme gelmesi sonrası Shakira ve Pique’den ortak bir açıklama gelmiş ve ikili ayrıldıklarını duyurdukları için üzgün olduklarını ve en büyük önceliklerinin çocukları olduğunu ve bu nedenle onların iyiliği için mahremiyet istediklerini söylemişti.

Haberin Devamı

Kolombiyalı şarkıcının, sevgilisini suçüstü yakaladığı, Pique'nin ise, "Ben masumum!" diyerek, kendisini savunduğu belirtilmişti.

DEDEKTİF TUTMUŞ!
45 yaşındaki şarkıcının, eski hayat arkadaşı Pique'yi gözetlemek için ilginç bir yola başvurduğu ileri sürüldü. Shakira'nın, Gerard Pique'nin gece hayatını takip etmesi için birkaç dedektif tuttuğu ancak casusların ünlü yıldıza ihanet ettiği iddia edildi.

Gerard Piqueyi yakan İntikam fotoğrafı Shakiradan ayrılığı sonrası ortaya çıktı

İspanyol basınına göre; Pique'nin iddia edilen sadakatsizliği hakkında medyaya bilgi sızdırıldığı da öne sürüldü. Shakira cephesinden geçtiğimiz günlerde resmi bir açıklama yayınlansa da son bilgilere göre; çift arasında normalde bir fikir birliği olmayacaktı. 

GİZEMLİ SARIŞINLA GÖRÜNTÜLENDİ
İspanyol futbolcu, Kolombiyalı şarkıcı Shakira'dan ayrılmasının ardından bir kadınla fotoğrafı çıktı. İspanyol medyasında çıkan haberde Pique, gittiği etkinlikte gizemli bir sarışınla görüntülendi.

Barcelonalı futbolcunun beyaz bere giyen kadınla fotoğrafı bir anda viral oldu.

Gerard Piqueyi yakan İntikam fotoğrafı Shakiradan ayrılığı sonrası ortaya çıktı

PIQUE'DEN İNTİKAMINI FOTOĞRAFLA ALDI
İsveçli iş insanı Katrin Zytomierska, Stockholm'deki etkinlikte çektiği fotoğrafın altına Pique'den intikam aldığını not düştü:

“Beni dinle, gevşek... Muhtemelen bu partideki çoğu kız seninle olmak istiyor ama ben seni ilk gördüğümde aklıma hemen oğlum geldi. Senden oğluma 'Merhaba' demeni istedim. HAYIR dedin'. Çünkü sen nesin? Sadece top sürebiliyorsun? Bu beni pek etkilemiyor. Beni üzen şey, şöhretin kafana girmiş olması ve bu acınası bir durum. Ama karmanın ne olduğunu biliyorsun.. Seni arkadan ısıracak."

Haberin Devamı

İsveçli iş insanı Katrin Zytomierska

Gerard Piqueyi yakan İntikam fotoğrafı Shakiradan ayrılığı sonrası ortaya çıktı

KOPUKLUĞUN SİNYALİNİ VERMİŞTİ
Shakira, 2022 Mart ayında da bir podcaste konuk olmuş ve Pique ile aralarındaki kopukluğun sinyalini vermişti. Dünyaca ünlü şarkıcı, kocasıyla olan sıkıntıyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı: Kocam, erkek arkadaşım, bebek baba, ona ne demek istersen, o bir zavallı, çünkü maalesef ki o beni çok uzun süre beklemek zorunda. Evet, bazen beni beklemekten sıkılıyor ve bıkıyor, çünkü Kolombiya saati Katalonya saati ile aynı değil. Pique, zihnini dakik olarak yapılandırmış, ancak benimkisi tamamen farklı.

Gerard Piqueyi yakan İntikam fotoğrafı Shakiradan ayrılığı sonrası ortaya çıktı

Yazarlar