Şampiyonlar Ligi Gerrard'dan İstanbul finaliyle ilgili ilginç benzetme!

Gerrard'dan İstanbul finaliyle ilgili ilginç benzetme!

31.05.2019 - 19:41 | Son Güncellenme:

Liverpool'un efsane kaptanı Steven Gerrard, 2005'teki unutulmaz Şampiyonlar Ligi Finali'ni anlattı. Bir İstanbul gecesinde kazandıklarını ifade eden Gerrard, maçın ilk yarısı için "Erkeklere karşı çocuklar oynuyordu, bize her türlü soruna neden oluyordu" benzetmesi yaptı.

Gerrarddan İstanbul finaliyle ilgili ilginç benzetme

Liverpool'un efsane kaptanı Steven Gerrard, 2005'teki unutulmaz Şampiyonlar Ligi Finali'ni anlattı.

Haberin Devamı

"Benim için bu paha biçilemez"
"Şampiyonlar Ligi şampiyonu madalyası. Bunu bir İstanbul gecesinde aldık. Geriye dönüp baktığımda, bu madalyaya sahip olduğum için ne kadar ayrıcalıklı olduğumu düşünüyorum. Çocukluğumdan beri çok çalışmanın ve bütün fedakarlıkların sonucu. İnsanlar bugünlerde futbolcuların; parasını, arabalarını, kazandıkları tüm ödülleri konuşuyorlar ama benim için bu paha biçilemez. Buna koyacağım bir fiyat yok ve bunu dünyadaki hiç bir şeyle değiştirmeyeceğim."

"Erkeklere karşı çocuklar oynuyordu"
"İlk düdükten, ilk yarının bitimine kadar neredeyse hiçbir noktada oyunun hakimiyetini ele alamadık. Erkeklere karşı çocuklar oynuyordu, bize her türlü soruna neden oluyordu. Devre arasında; skoru koruyup, gururlu ve cesaretli oynanamamız gerektiğini düşünüyordum. Gol atmaya çalışın ve skoru aşağıda tutun. 3-3'ü bulduğumuzda şansın bize döndüğü konusunda küçük bir düşünce vardı. Bu bizim gecemiz mi olacak? İşte bu düşünceler bizi geri döndürdü. Fakat o zaman bile ikinci yarıda onların geri döndükleri anlar vardı"

Haberin Devamı

"Meydanda yaklaşık 500 bin insan vardı"
"Penaltılara giderken sahip oldukları oyunculara baktığınızda, hayallerinizin hala paramparça olabileceğini düşünüyorsunuz. Dudek, Shevchenko'nun penaltısını kurtardıktan sonra sıra bana gelmişti. Gidip golü atacağım ve Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kaldırma şansı elde edeceğim. Bu duyguyu kelimelerle anlatmak zor. Eve gitiğimizde otobüsle şehri gezerken meydanda yaklaşık 500 bin insan vardı. İnsanlar binaların üstüne çıkmıştı. St Georges Salonu'nundan ve insanlar sallayıp vurdukları için otobüsten dışarı çıkamıyorduk. Ne başardığımızı eve dönünce anladık"