1.Lig Gökhan Gönül sürprizi! 1. Lig ekibine imza atıyor

Gökhan Gönül sürprizi! 1. Lig ekibine imza atıyor

06.07.2022 - 12:53 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe ve Beşiktaş formasıyla birçok şampiyonluk yaşayan 37 yaşındaki futbolcu, iddialı bir kadro oluşturan 1. Lig ekibi ile görüşmelere başladı.

Gökhan Gönül sürprizi 1. Lig ekibine imza atıyor

Kariyerinde Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi Süper Lig'in devlerinde top koşturan eski milli oyuncu Gökhan Gönül'le ilgili sürpriz transfer gelişmesi yaşandı.

Haberin Devamı

Gökhan Gönül sürprizi 1. Lig ekibine imza atıyor

3 SÜPER LİG ŞAMPİYONLUĞU VAR

Sarı-lacivertli takımda 2, siyah-beyazlı ekipte ise 1 kez Süper Lig şampiyonluğu yaşayan 37 yaşındaki futbolcu, geçen sezon yaz transfer döneminde Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erdiği için bedelsiz olarak Çaykur Rizespor'a transfer olmuştu. Karadeniz ekibi Süper Lig'e veda etti. Rizespor'la 30 Haziran 2023'e kadar kontratı bulunan deneyimli sağ bek, Spor Toto 1. Lig ekibi ile görüşmelere başladı.

Gökhan Gönül sürprizi 1. Lig ekibine imza atıyor

SAMSUNSPOR GÖKHAN GÖNÜL HAREKATI

Fanatik'te yer alan habere göre; Süper Lig özlemini dindirmek için oldukça iddialı bir kadro oluşturan Samsunspor, Gökhan Gönül'ü kadrosuna katmak üzere. Görüşmelerin kısa bir süre içinde olumlu bir şekilde sonuçlanması bekleniyor. Kırmızı-beyazlı ekip şu ana dek Fernando Boldrin, Ahmet Sagat, Celil Yüksel, Jakub Szumski, Arvydas Novikovas, Gaetan Laura gibi önemli transferlere imza attı.  

Haberin Devamı

66 kez A Milli Takım forması giyen Gökhan Gönül'ün 1 de golü bulunuyor. 

 

Yazarlar