Fenerbahçe Gökhan İnler'den Napoli'ye Kim Min Jae raporu

Gökhan İnler'den Napoli'ye Kim Min Jae raporu

20.07.2022 - 09:30 | Son Güncellenme:

Napoli'de de forma giyen Adana Demirspor'un tecrübeli ismi Gökhan İnler, İtalya basınına Kim Min Jae ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gökhan İnlerden Napoliye Kim Min Jae raporu

Kim Min Jae'yi transfer edebilmek için Rennes ve Napoli kulüpleri adeta savaş veriyor. Fransız ekibi, Güney Koreli stoperin serbest kalma bedelini ödemesine rağmen transferi henüz noktalayamadı.   

Haberin Devamı

ÖVGÜ DOLU İFADELER

İtalyan ekibinin Fenerbahçe'den transferi için büyük uğraş verdiği Kim Min Jae konusunda eski oyuncularından olumlu referanslar gelmeye devam ediyor. Marek Hamsik sonrası Adana Demirspor'un tecrübeli ismi Gökhan İnler de başarılı savunmacı hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.

Gökhan İnlerden Napoliye Kim Min Jae raporu

'KIM MIN JAE, NAPOLİ İÇİN DOĞRU PROFİL'

Fanatik'in Radio Marte'den derlediği açıklamalarda Napoli'nin Kim Min-jae transferini bir an önce bitirmesi gerektiğini dile getiren Gökhan İnler, "Onu tanıyorum, ona karşı oynadım ve bence bir an önce transfer edilmesi gerekiyor. Napoli için doğru profildir. Napoli'ye gidecek oyunculara orada işlerin nasıl yürüdüğü anlatılmalı, çünkü kararlılık ve açlığa ihtiyaçları var. İşte Kim Min Jae zaten bunlara sahip" dedi.

Haberin Devamı

NAPOLİ'DEN ATAK

Rennes'in Kim Min Jae transferi için Fenerbahçe ile anlaşmaya vardığı belirtiliyordu. Ancak Kalidou Koulibaly gibi yıldızın ayrılığı sonrası Serie A temsilcisinin Güney Koreli oyuncunun transferini bitirmek adına görüşmeleri hızlandırdığı aktarılıyor.

Gökhan İnlerden Napoliye Kim Min Jae raporu