Beşiktaş Gökhan Töre'nin ipi çekildi!

Gökhan Töre'nin ipi çekildi!

27.03.2016 - 09:44 | Son Güncellenme:

Almanya'da eski kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık tarafından yönlendirilen bir klinikte ameliyat olan Gökhan ağır bir bedelle karşı karşıya kaldı. Gökhan Töre'nin operasyon sonrası dönüş süresinin uzaması Orman'ı çileden çıkardı. Yönetim kapalı kapılar ardında Gökhan'ın satılmasına karar verdi.

Gökhan Törenin ipi çekildi

Beşiktaş'ta Gökhan Töre krizi yaşanıyor... Yıldız oyuncunun Almanya'da geçirdiği ameliyat sadece kulüp doktoru Sarper Çetinkaya'yı değil Başkan Fikret Orman'ı da çileden çıkarmaya yetti.

Haberin Devamı

Çetinkaya'nın İstanbul ve Basel'de önerdiği iki farklı doktora rağmen Gökhan Töre'nin eski kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık'ın yönlendirmesiyle Almanya'da bir klinikte operasyon geçirmesi kriz yarattı. Çetinkaya'nın görüştüğü uzmanlar böyle bir anjiyo için 1 ile 3 hafta arasında sahalardan uzak kalma süresi verirken Töre'nin Almanya'da geçirdiği operasyondan sonra ancak 15 günün ardından İstanbul'a dönebilecek olması ayrı bir gerginliğe neden oldu. Gökhan'ın Önder Özen tarafından getirilen ancak kulüpten ayrılırken Orman dahil birçok isimle sorun yaşayan aranlık'a gitmesi sonunu hazırladı.

EN UYGUN RAKAMI VEREN KULÜBE SATILACAK

TÜM bunlara Gökhan Töre'nin bir de Karanlık'la fotoğraf çektirmesi Başkan Orman'ın tepkisini daha da artırdı. Ayrıca Karanlık'ın, "Teşhis konulamadı. Yapılan tedavi oyuncuya zarar verdi" sözleri bardağı taşıran son damla oldu. Yönetimin İstanbul'a geldiğinde Gökhan Töre'ye para cezası vermeye hazırlandığı ortaya çıktı. Ayrıca sık sık sorun çıkaran Gökhan Töre'nin kendisi için en uygun rakam veren Avrupa kulübüne atılacağı gelen bilgiler arasında.

Haberin Devamı

EN KRİTİK SÜREÇTE ORTALIKTA YOK

BEŞİKTAŞ'ta en kritik dönemde sakatlığını ileri sürerek yönetimin onay vermediği bir klinikte ameliyat olan Gökhan Töre ile sezon sonu yollar ayrılacak. (Takvim)

Yazarlar