Beşiktaş Gold Cup’ın yıldızı Boyd!

Gold Cup’ın yıldızı Boyd!

01.07.2019 - 01:37 | Son Güncellenme:

Tyler Boyd’un ABD formasıyla Gold Cup’ta yükselen performansı taliplerini artırdı. Beşiktaş Yönetimi’nin de kadrosuna katmak için uğraş verdiği tecrübeli futbolcunun menajeri “Amerika, Türk ve Alman takımlarıyla görüşme halindeyiz. Ayrıca Çin’den gelen teklifler de var” dedi.

Gold Cup’ın yıldızı Boyd

ONUR DİNÇER

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürdüğü Tyler Boyd’a talip olan kulüplerin sayısı her geçen gün artıyor. Yeni Zelanda Milli Takımı forması giydikten sonra FIFA’dan aldığı özel izinle ABD Milli Takımı’na geçen 24 yaşındaki futbolcu, Gold Cup’ta boy gösterirken, turnuvada yıldızı parlayan biri haline geldi.

Dünyanın çeşitli bölgelerinden turnuvayı izleyen kulüplerin radarına giren tecrübeli oyuncunun yükselen formu siyah-beyazlıların bu transferdeki rakiplerinin artmasına neden oldu. Futbolcu için son olarak bir çok MLS ekibinin de devreye girdiği, menajerinin talipli olan ekiplerle görüşmeye başladığı belirtildi. Boyd’un menajeri transferle ilgili yaptığı açıklamada, “Amerika, Türk ve Alman takımlarıyla görüşme halindeyiz. Ayrıca Çin’den gelen teklifler de var. Boyd yola Guimaraes’te devam etmek istemiyor. Portekiz’e gidilerek futbolcunun kulübüyle son bir görüşme yapılacak, sonrasında transfer şekillenecek” ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Tyler Boyd’un yeni takımını belirlemek adına aceleci davranılmadığı, turnuvada yoluna devam eden ABD Milli Takımı’ndaki görevi sona ermeden kesin bir karar verilmeyeceği de belirtildi. Transferde Beşiktaş öne çıkmasına rağmen, Boyd’un kariyerini Almanya’da sürdüren milli takımdaki iki arkadaşı Weston McKennie ve Tyler Adams’ın kendisi üzerindeki etkilerinden dolayı, Bundesliga’ya gitme seçeneğini de göz önünde bulundurduğuna dikkat çekildi.

Yazarlar