Diğer Golf tutkunları Kemer’de

Golf tutkunları Kemer’de

09.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Samsung Golf Challenge, Kemer Country Club’da başladı. Pazar gününe kadar sürecek olan mübakalarda, iş dünyası ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri ile yıldız sporcular bir araya geliyor.

Golf tutkunları Kemer’de

Golf tutkunlarının bir araya geldiği ve bu yıl birincisi düzenlenen Samsung Golf Challenge, dün itibarıyla başladı. Kemer Country Club’da 8-10 Eylül arasını kapsayan günlerde üç günlük olarak düzenlenen turnuvada golfseverler nefes kesen mücadele için sahaya çıkacaklar. Golf dünyasının yıldız sporcularının bir araya geldiği turnuvada her gün yaklaşık 108 oyuncu yarışıyor.

Haberin Devamı

Samsung Golf Challenge’a iş dünyası ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri ile içlerinde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Nihat Özdemir, Erhan Kamışlı, Hasan Akçakayalıoğlu, Erdem Kıramer, Beyhan Benardete ve Cemal Kalyoncu gibi isimlerin yer aldığı sporcular katılıyor.

Kemer Country’den golf tutkunlarına yapılan açıklamada “Sizi de bu heyecana ortak olmak için 8-10 Eylül tarihleri arasında Kemer Country’e davet ediyoruz” ifadeleri kullanıldı. Turnuva 10 Eylül Pazar yapılacak ödül töreni ile sona erecek.

Yazarlar