Galatasaray Gomis'ten bomba açıklama: "Beni dövmek istediler..."

Gomis'ten bomba açıklama: "Beni dövmek istediler..."

04.09.2017 - 12:46 | Son Güncellenme:

Galatasaray formasıyla sezona fırtına gibi başlayan ve ilk 3 haftada 4 gol atan Bafetimbi Gomis, Fransız basınına çarpıcı açıklamalar yaptı.

Gomisten bomba açıklama: Beni dövmek istediler...

L'Equipe'e bir röportaj veren Gomis, Galatasaray'a çok iyi adapte olduğunu vurgulayarak, "Gerçekten çok iyi adapte oldum. Türk topraklarındaki ilk saatlerimden itibaren inanılmaz bir kalabalık tarafından harika bir şekilde karşılandım. Böylesine güçlü bir beklenti iyi hissettiriyor. 30 yaşını geçtikten sonra büyük bir kulübe gelip böyle bir coşku hissetmek bir ayrıcalık" dedi.

Haberin Devamı

Marsilya'dan ayrılma sürecini de anlatan Gomis, "Kendimi Marsilya'daki projenin merkezinde hissetmedim, bu nedenle ayrılmaya karar verdim. Müzakerelerin başından itibaren, kalmayacağımı biliyordum. Benimle çalışmak için gerçek bir istek hissetmedim. Bana yalnızca iki senelik sözleşme verdiler ve önerilen ücret düşündüklerimi teyit etti" ifadesini kullandı.

Marsilya taraftarıyla kavganın eşiğinden döndüğünü de itiraf eden Fransız golcü, "Ligdeki son maçtan bir gün önce saat 19.00'da antrenman sahasına giderken, taraftarlar bana saldırdı. Neredeyse kavga ediyorduk. Beni dövmek istediler çünkü gollerimi Saint-Etienne'e atıfta bulunarak panter sevinciyle kutladığım gerekçesiyle beni suçladılar. İdari heyetten bir kişi müdahale etmese, olay bir faciaya dönebilirdi" diye konuştu.

Haberin Devamı

Tecrübeli golcü, "Marsilya'yı sevdim, kaptandım. Formayı terlettim, 20 gol attım. Bu sevgi karşılıklı olmalıydı" diye görüş bildirdi. (Ajansspor)

Yazarlar