Fenerbahçe ‘GÖSTER KENDİNİ’

‘GÖSTER KENDİNİ’

22.10.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman’ın, Bursaspor maçındaki performansıyla sakat olduğu iddialarına sahada yanıt veren Sow’a, “Bugün hem kendin için hem de benim için oynamanı istiyorum. Sow’un kim olduğunu herkese göster” dediği öğrenildi

‘GÖSTER KENDİNİ’

YUSUF KOBAL

Fenerbahçe’nin Senegalli golcüsü Moussa Sow, “sakat transfer edildi” iddiaları nedeniyle zor günler geçirirken, Bursaspor deplasmanında ortaya koyduğu performansla spekülasyonlara yanıtını sahada verdi. Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın, Sow’la maçtan önce özel bir görüşme yaparak, yıldız futbolcuyu ateşlediği bildirildi.

Haberin Devamı

Bursaspor’a karşı Fenerbahçe forması ile en iyi oyununu çıkaran Moussa Sow’u konsantre etmek için hakkında çıkan haberleri gösterip, özel olarak tercüme ettiren Aykut Kocaman, Senegalli golcüden sakat olmadığını kanıtlayacak bir performansa imza atmasını istedi.
Sow’a yapılan spekülasyonların asıl nedeninin kendisini yıpratmak olduğunu bildiren Kocaman, “Biraz kendin için biraz da benim için oyna. Sow’un kim olduğunu göster. En iyi yanıtın her zaman sahada verilmesini isteriz, sen de öyle yap” diyerek yıldız futbolcuyu motive etti.

Çetinkaya da moral aşıladı
Sow ise geçen sezon yaşadığı adale sakatlığı nedeniyle doktorun talimatı ile yaz sezonunda fazla antrenman yapamamanın sıkıntısını çektiğini, bu sezona başlarken yaşadığı sorunun tamamen doktor hatasından kaynaklandığını dile getirdi. Bursa maçından önce soyunma odasında İdari Menajer Hasan Çetinkaya’nın da destek verdiği Senegalli yıldız, attığı gol ve ortaya koyduğu performansla sakat olduğu iddialarına yanıt verdi.
Moussa Sow karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada sakat olduğu yönündeki spekülasyonlar için, “sadece gülüyorum” demişti.

Yazarlar