Voleybol Gözde Kırdar, Kelsey Robinson ve Melis Gürkaynak'tan Skorer TV'ye özel açıklamalar

Gözde Kırdar, Kelsey Robinson ve Melis Gürkaynak'tan Skorer TV'ye özel açıklamalar

01.05.2018 - 11:47 | Son Güncellenme:

Şampiyon Vakıfbank'ın yıldızları, Skorer TV'ye konuştu...

Gözde Kırdar, Kelsey Robinson ve Melis Gürkaynaktan Skorer TVye özel açıklamalar

Neslihan Ablay / Skorer Özel Röportaj - Kamera: Akif Taş

Haberin Devamı

Final serisinde Eczacıbaşı Vitra'yı yenerek ligde 10. kez şampiyonluğa ulaşan Vakıfbank'ın yıldızları Skorer TV'ye özel bir röportaj verdi.

Oyunculardan kaptan Gözde Kırdar, Kensey Robinson ve Melis Gürkaynak'ın açıklamaları şöyle;

GÖZDE KIRDAR

"2-1'DE RAHATLADIM"

Çok zor bir seri olacağını biliyorduk. Sezon içinde hem kazandığımız hem kaybettiğimiz bir rakiple oynadık. Seride 2-1 geriye düştük. Eczacıbaşı çok iyi oynadı. 2-1'den 3-2'lik şampiyonluğu almak çok değerli oldu. Eczacıbaşı'ndaki meslektaşlarımı da kutluyorum. 10 günde 5 maç yaptık. Hepimize helal olsun. Bir şampiyon olacaktı, biz olduk. Çok mutluyum. 2-1'ken daha fazla rahatladım. Kaybedecek bir şeyimiz yoktu. Kızlara da bunu söyledim. Seride geriye düştükten sonra öyle bir korkumuz yoktu, hatta o rahatlıkla daha iyi oynadık. Bunu da sahada gösterdik.

Haberin Devamı

"RAKİBİN DEĞİŞİK BİR OYUNU VAR"

CEV Şampiyonlar Ligi'nde Final-Four'da şampiyonluk istiyoruz. Doymayan bir takımız ve doymayan bir antrenöre sahibiz. İki Türk takımının finalde karşılaşmasını diliyorum. Yarı finaldeki rakibimiz çok zorlu. Değişik bir oyunları var, bu tipte bir takımla karşılaşmamıştık.

"GUİDETTİ 25-0'A DAHİ ŞİKAYET EDEBİLİR"

Guidetti benim için dünyadaki en iyi antrenör. Baskı yaratmayı seven biri. Onu çok iyi tanıyorum, genç arkadaşlarımız zorlanıyor, onlara yardımcı olmaya çalışıyorum. 25-0'dan dahi şikayet edebilir (gülüyor). Dünyanın en iyisi bana göre...

"ADIMIMI ATSAM UĞUR"

Kızlara sorsanız kahkalarla güler. Adımımı atsam uğurdur. Çamaşırım, tokam, havlumu koyduğum, pozisyonda çaktığı kişi, her şey...

KELSEY ROBİNSON

"ŞANSIMIZ YÜKSEK"

Şampiyonluğu yaşamak güzel. Ne kadar kaliteli ve tarihi olan bir takım olduğumuzu gösteriyoruz. Sezonu 4. kez Avrupa şampiyonu olarka tamamlamak harika olur. Final-Four'da şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum.

"İSTANBUL'UN TEK KUSURU TRAFİĞİ"

İstanbul'u çok seviyorum. Burada çok eğleniyorum. Bu şehirde yapılacak birçok etkinlik ve gizli olan çok şey var. İnsaları da gerçekten çok çok iyi. Burada eğleniyorum. Trafik muhtemelen İstanbul'un tek kusuru.

Haberin Devamı

MELİS GÜRKAYNAK

"MENTAL OLARAK ZORDU"

Seriden önce lig çok zor geçti. Sezon başında kimin şampiyon olacağı net değildi. Sezon sonunda Play-Off'u Eczacıbaşı ile oynadık. Zorlu olacağının farkındaydık. Taktik açıdan iyi hazırlandık ama 5 maçlık serilerde taktikten ziyade psikoloji devreye giriyor. Özellikle son maç mental olarak zordu. Fakat iyi motive ettik kendimizi.

HEDEFİMİZ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU

Vakıfbank Final-Four'u gelenek haline getirdi. Elimizden geleni yapacağız. Bükreş'te de hedefimiz Avrupa şampiyonluğu.

Guidetti idmanlarda bizi çok zorluyor. Bazen 'yeter' dediğimiz anlar oluyor ama sezon sonunda bunun bize iyi geldiğini anlıyoruz. Sezon sonunda 'Bizi zorlamasa kupayı alamazmışız' diyebiliyoruz.

TOTEMİN VAR MI?

Her sporcunun küçük küçük totemleri oluyor. Sahada yaptığım ritüeller var. Sahada iki tur koşmak gibi ya da oyuna girerken eşofmanımı aynı yere bırakmak gibi.