Fransa Ligue 1 Gözler Kylian Mbappe'de! Madrid büyüsü

Gözler Kylian Mbappe'de! Madrid büyüsü

12.03.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi’nde PSG’nin Bernabeu’da elendiği gecede herkesin gözü Kylian Mbappe’ye çevrildi. Real Madrid’in çok istediği Fransız yıldız ve ailesi, İspanya’ya adeta büyülendi.

Gözler Kylian Mbappede Madrid büyüsü

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Real Madrid’de Şampiyonlar Ligi’nde PSG’ye karşı alınan zaferin mutluluğu yaşanırken bir yandan da gözler Kylian Mbappe’ye çevrildi. Yaklaşık 2 senedir Real Madrid’in ısrarla transfer etmek istediği Fransız yıldız için Madrid’de büyük bir heyecan vardı.

Santiago Bernabeu tribünleri 23 yaşındaki futbolcuyu ilk kez canlı gözlerle izledi. Eşleşmedeki iki maçta da Real Madrid filelerini havalandıran Mbappe, Bernabeu’daki maç esnasında sık sık alkışlandı. Kylian Mbappe ve ailesi de Madrid’deki bu maçtan epeyce etkilendi.

Gözler Kylian Mbappede Madrid büyüsü

Cristiano Ronaldo hayranı olan ünlü yıldız, idolü gibi Real Madrid’de forma giymek istiyor. Mbappe’nin ailesi de Real Madrid’e gitmesi için golcü isme telkinlerde bulunuyor. ESPN’de yer alan özel haberde de Real Madrid ile Mbappe’nin ön sözleşme imzalayacağı kaydedildi. PSG ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan başarılı oyuncunun, PSG’nin yeni kontrat teklifine sıcak bakmadığı ve Bernabeu’da oynanan son maçın ardından da Real Madrid konusunda ikna olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Madrid’deki ortamı, stattaki atmosferi ve Real Madrid’in zaferinden büyülendiği savunulan Mbappe’nin kafasının çok karıştığı vurgulandı.

Gözler Kylian Mbappede Madrid büyüsü

Real Madrid taraftarları ayrıca sosyal medya üzerinden Kylian Mbappe’nin eflatun-beyazlı formayı giymesi için mesajlar atmaya başladı, adeta bir kampanya yapıldı.

Thierry Henry’den ‘Mbappe’ yorumu

Fransız futbolunun unutulmaz isimlerinden Thierry Henry, Kylian Mbappe’yi değerlendirdi. Henry, Mbappe’nin olası Real Madrid transferi için, “Kesinlikle başarılı olabileceği ve seviye atlayabileceği bir kulüp. 2009’daki Cristiano Ronaldo transferinden sonra Real Madrid’in en sasyonel transferi olur. Mbappe artık bu seviyede. PSG’nin şu anda en çok dikkat çeken yıldızı. PSG için büyük bir kayıp, Real Madrid için harika bir şans olur” dedi.

Gözler Kylian Mbappede Madrid büyüsü

PSG’liler rahatsız

PSG’de Real Madrid yenilgisinin üzüntüsü devam ediyor. Fransız basınında, PSG yönetiminin Neymar’dan rahatsız olduğu kaydedildi. Brezilyalı oyuncunun son dönemde sakatlıklar ve formsuzlukla anıldığı vurguladı. 30 yaşındaki futbolcuyla sezon sonunda yolların ayrılabileceği bildirildi. PSG’nin ayrıca Neymar’ın yıllık 37 milyon euroya varan maaşından kurtulmak istediği savunuldu.

Haberin Devamı

Gözler Kylian Mbappede Madrid büyüsü

Ronaldo pişman

Son dönemde mutsuz görüntüleriyle öne çıkan Cristiano Ronaldo’nun Manchester United’a geri dönüşünden dolayı pişman olduğu yazıldı.

İngiliz basını, 11 yıl sonra Old Trafford’a çıkan Portekizli futbolcunun, önce Solskjaer şimdi de Ralf Ragnick yönetimlerinde aradığı ortamı bulamadığı vurgulandı. Takımdan da memnun olmayan 36 yaşındaki yıldızın sezon sonunda ayrılmak istediği belirtildi. Ronaldo bu sezon ManU’da 31 resmi maçta 15 gol attı.

Gözler Kylian Mbappede Madrid büyüsü

ManU’dan Lewa hamlesi

İngiliz basınında flaş bir transfer iddiası gündeme geldi. Manchester United’ın Robert Lewandowski ile ilgilendiği kaydedildi. Bayern Münih’le sözleşmesi Haziran 2023’te bitecek Polonyalı forvet için ManU’nun transfer bütçesi hazırladığı ve sezon sonunda teklif edeceği kaydedildi.

Gözler Kylian Mbappede Madrid büyüsü



Bu sezon Cristiano Ronaldo transferinden beklediğini bulamayan Kırmızı Şeytanlar’ın Lewa hamlesiyle yeniden Avrupa sahnesinde yer etmek istediği vurgulandı.

Haberin Devamı

FC Barcelona ve Galatasaray forması giymiş futbolcular