1.Lig Göztepe Başkanı Ankersen'den transfer sözleri! Taraftara müjde

Göztepe Başkanı Ankersen'den transfer sözleri! Taraftara müjde

29.04.2024 - 14:26 | Son Güncellenme:

Göztepe Başkanı Rasmus Ankersen, Süper Lig'e çıkmayı garantilemelerinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Göztepe Başkanı Ankersenden transfer sözleri Taraftara müjde

Göztepe Başkanı Rasmus Ankersen, Süper Lig'e çıkmayı garantilemelerinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

beIN Sports'a konuşan Ankersen'in açıklamaları şu şekilde;

"1. LİG GERÇEKTEN ÇOK ZOR"

"Göztepe'ye yatırım yaptıktan sonra 1. Lig'in zorluğu anlamında biraz şaşırdık. Çünkü TFF 1. Lig gerçekten çok zor bir lig; çok tecrübeli oyuncular var, yüksek fiziksel mücadeleye dayalı bir lig. Biz bunu anladıktan sonra, bu sezonun başında bu lige uygun başarılı olacak takımı kurduk. Şimdi önümüzde yeni bir yol var. Süper Lig'de Süper Lig'i tanıyacağız. Orada da başarılı olmak istiyoruz."

"TÜRK FUTBOLU DUYGUSAL, BU GÜÇSÜZLÜK DEMEK"

"Türk futbolu, çok fazla tutkuyu ve duyguyu barındıran bir futbol dünyası. Bu, güzel olmasının yanında aynı zamanda bir güçsüzlük de diyebilirim. Çünkü bir futbol kulübünü yönetmek, her zaman aklınızı kullanmanızı gerektiriyor. Duyguları çok fazla karıştırmamanız gerekiyor. Göztepe taraftarının tutkusuyla, soğukkanlı aklımızı birleştirip ortaya çok güzel bir proje çıkaracağız."

Haberin Devamı

TRANSFER AÇIKLAMASI

"Bir futbol takımını geliştirmenin transferden çok farklı yolları var. Tabii ki Türkiye'de bu transferler üzerinden yorumlanıyor. Ama ben daha farklı düşünüyorum. Büyük isimler insanların aklında oluyor ama bizim için en önemlisi, Göztepe için doğru oyuncuyu seçmek. Oynamak istediğiniz oyun tarzına uygun oyuncular bulmalısınız. Göztepe taraftarlarının sahada görmek isteyeceği oyuncuları buraya getireceğiz. Süper Lig'e turist olarak gelmiyoruz."

"TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ KALACAK"

"Ben, çok fazla teknik direktör değiştirmeyi sevmiyorum. Doğru kişilerle uzun yıllar çalışmayı seviyorum. Umarım Stanimir Stoilov ile uzun yıllar beraber çalışırız."