Göztepe Göztepe'de Demba Ba'ya büyük tepki!

Göztepe'de Demba Ba'ya büyük tepki!

27.04.2018 - 21:33 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 31. haftasında Karabükspor'u ağırlayan Göztepe'de taraftarlar Demba Ba'yı ıslıkla protesto etti.

Göztepede Demba Baya büyük tepki

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında evinde Kardemir Karabükspor'u ağırlayan Göztepe'de taraftarlar, golcüleri Demba Ba'yı protesto etti.

Haberin Devamı

Göztepe taraftarları, Karabükspor maçında oyuna giren Demba Ba'yı ıslıkladı ve "Burasi Göztepe, Beşiktaş değil" tezahüratıyla tepki gösterdi. Yıldız golcü her topla buluşmasında taraftarının ıslıklarıyla karşılaştı.

Demba Ba'ya arkadaşlarından destek
Göztepe futbolcuları maç sonrasında, protestolardan dolayı morali son derece bozuk olan Demba Ba'ya doğru koştu ve takım arkadaşlarına destek oldu. Demba Ba maçta 1 gol, 1 asist yaparak galibiyete katkıda bulundu.
Karşılaşmayı tribünden takip eden Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, golcü oyuncuyu ıslıklayan taraftarlara tepki gösterdi.

Ne olmuştu?
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Göztepe ile oynayacakları karşılaşma öncesi Demba Ba ile ilgili: "Demba Ba çok önemli bir oyuncu, biz de onun Beşiktaş'ta oynamasını istiyoruz. Demba Ba'nın kontratı bitiyor, önümüzdeki sezon Beşiktaş'ta oynamasını istiyorum. Bu hafta Göztepe ile oynayacağız, şimdi bunu konuşmak olmaz. Demba Ba, Beşitaş'ın evladı. Sezon sonu geldiği zaman Demba Ba'nın transferine bakacağız..." ifadelerini kullanmıştı. Bu sözler sonrasında büyük tartışmalar yaşanmıştı.

Haberin Devamı

Demba Ba, 28. haftada Vodafone Park'ta oynanan Beşiktaş maçında siyah-beyazlı taraftarların sevgi gösterilerine alkışlayarak cevap vermişti.

Göztepede Demba Baya büyük tepki

Yazarlar