Göztepe Göztepe'de son iki aday: Selçuk Erdoğan ve Turgay Altay

Göztepe'de son iki aday: Selçuk Erdoğan ve Turgay Altay

25.06.2022 - 14:16 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sezon istenilen performansı elde edemeyen ve Spor Toto Süper Lig’e veda eden ülkemizin köklü camialarından Göztepe’de bir yandan futbol şubesinin devir süreci devam ederken, öte yandan da teknik direktörlük konusuyla ilgili de isimler netleşmeye başladı.

Göztepede son iki aday: Selçuk Erdoğan ve Turgay Altay

İngiltere merkezli spor yatırım şirketi Sport Republic tarafından futbol takımı operasyonları yönetilecek olan Göztepe’de teknik direktörlük için adı geçen ilk aday Altınordu’nun 50 yaşındaki eski çalıştırıcısı Hüseyin Eroğlu olmuştu.

Haberin Devamı

Sport Republic’in sahipleri Dragan Solak,Rasmus Ankersen ve Henrik Kraft’ın daha genç ve potansiyelli isimlerle çalışmak istediği ve bu süreci yönetmek için sportif direktörlüğe getirilen Roberto Gagliardi’ye tam yetki verdiği belirtildi.

Rasmus Ankersen,Roberto Gagliardi ve Göztepe’ye bağlı iki Türk kulüp profesyonelinin Turgay Altay ve Selçuk Erdoğan’la görüşmeler gerçekleştirdiği,planlamalarına dair uzun süreli fikir alış verişinde bulundukları öğrenildi.Selçuk Erdoğan ve Turgay Altay hakkında Türk futbol kamuoyunda geniş çaplı bilgi toplayan Gagliardi,aynı zamanda kulüpteki teknik kadroyu ve idari kadroyu oluşturması beklenen isim olarak ön plana çıkıyor.

TURGAY ALTAY, AYKUT KOCAMAN'IN YARDIMCILIĞINI YAPMIŞTI

Haberin Devamı

42 yaşında olan ve uzun yıllar Aykut Kocaman’ın yardımcılığını yapan Turgay Altay son olarak geçtiğimiz sezon Manisa FK’da görev yapmış ve 1.48 puan ortalaması yakalamıştı.

31 yaşındaki Selçuk Erdoğan ise Beşiktaş’ta başladığı antrenörlük hayatında bir çok Süper Lig kulübünde görev yapmış ve adı geçtiğimiz aylarda A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz’un yardımcılığı için konuşulmuştu.

Mehmet Sepil’in ise Hüseyin Eroğlu, Turgay Altay ve Selçuk Erdoğan üçlüsüne olumlu referans verdiği fakat Hüseyin Eroğlu’nun Göztepe’nin teknik direktörü olması konusunda fikir beyan ettiği belirtildi.