Göztepe Göztepe'de Abramovich derken sürpriz isim devrede!

Göztepe'de Abramovich derken sürpriz isim devrede!

22.03.2022 - 09:20 | Son Güncellenme:

İzmir ekibi Göztepe'de Mehmet Sepil başkanlık görevini bıraktığını açıkladı. Kulübü satma kararını hızlandıran Sepil yatırımcılarla görüşmelere başladı. İngiliz basınından Abramovich bombası gelirken, Sivasspor Asbaşkanı Serkan Aydın’ın da Sarı-Kırmızılı kulübü devralmak için görüşmeler yaptığı ifade ediliyor.

Göztepede Abramovich derken sürpriz isim devrede

üper Lig’de üst üste 7. mağlubiyetini Aytemiz Alanyaspor’a evinde 2-0 yenililerek alıp, son 8 hafta öncesi kurtuluş umutlarını iyice azaltan düşme hattındaki Göztepe’de, başkan Mehmet Sepil’in “Başkanlığı bıraktım” açıklamasından sonra kulübü devredeceğine yönelik iddialar yeniden ayyuka çıktı.

Haberin Devamı

Sivasspor Asbaşkanı Serkan Aydın devrede iddiası

Fanatik'in haberine göre; Sarı Kırmızılılar’ın yerli bir firmaya devredileceğine yönelik birçok iddia gündemde. Taraftar platformlarında Göztepe’nin yeni sezonda el değiştireceği ve en kısa sürede devir işlemlerinin gerçekleşeceği ifadelerine yer verildi.

Şu anda Sivasspor’da asbaşkan olarak görev yapan iş insanı Serkan Aydın’ın Göztepe’yi devralmak için görüşmeler yaptığı da gelen haberler arasında.

Abramovich bile konuşuluyor

En büyük iddia ise İngiltere basınından geldi. Rusya Ukrayna savaşının yaptırımlarından etkilenen ve satışa çıkardığı Avrupa devi kulübü Chelsea’ye İngilizler tarafından el konulan Rus iş insanı Roman Abramovich’in Türkiye’de bir kulübe yatırım yapabileceği ifade edildi.

Haberin Devamı

İngiliz The Telegraph Gazetesi, Abramovich’le ilgili olarak çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Thom Gibbs imzalı haberde Abramovich’in Göztepe’ye yatırım yapabileceği belirtildi. Haberde Abramovich’in yatırım yapabileceği kulüplerle ilgili öneriler sıralandı.